Meisjes willen neuken oma met grote schaamlippen

meisjes willen neuken oma met grote schaamlippen

Op de wal staat een beer, hij denkt "als die vlieg nou 3 centimeter zakt, kan die vis die vlieg vangen, heeft hij een galgenmaal gehad, dan kan ik die vis eten". Achter die beer staat een jager, die op een stukje kaas zit te knabbelen, en denkt: Die denkt "als die vlieg nou 3 cm zakt kan die vis die vlieg vangen, de beer de vis eten, de jager de beer schieten, de muis de kaas pakken, heeft hij een galgenmaal gehad, dan kan ik die muis eten.

De vis pakt de vlieg, de beer de vis, de jager schiet de beer en laat de kaas vallen, de muis pakt de kaas, de kat neemt een aanloop, sprint op de muis af, mist hem en valt in de sloot. En wat is nu de moraal van dit verhaal?? Hoe langer het voorspel, des te natter is de poes. Er rent een konijn keihard door het bos, komt die een giraffe tegen die een jointje staat te roken. Kom lekker met me mee rennen door het bos da's veel gezonder!

Het konijn en de giraffe zijn samen lekker aan het rennen en komen verder in het bos een olifant tegen die een lijn van 1 meter staat te snuiven. Kom lekker met ons door het bos rennen! Met ze'n drieën huppelen en rennen ze door het bos en komen wat later een leeuw tegen die net een dikke spuit in zijn poot wil zetten. Kom lekker met ons door het bos rennen, da's veel gezonder! Hij wilde je alleen maar helpen. Een oud vrouwtje komt bij de dokter, en vraagt: Een hele toestand met die kat, en vraagt het vrouwtje: Hoe krijg je een olifant in de koelkast?

Deur open, olifant erin, deur dicht. Hoe krijg je een giraffe in de koelkast? Deur open, olifant eruit, giraffe erin, deur dicht. Koning Leeuw organiseert een jungle-vergadering, maar 1 dier ontbreekt, welke? De giraffe, die zit nog in de koelkast. Door de jungle loopt een rivier die vol zit met krokodillen, er is geen brug, hoe steek je deze rivier over? Zwemmend, want de krokodillen zijn naar de jungle-vergadering.

Twee vrienden tegen elkaar: Waar moet je dat beest dan laten, je woont op een flat! In een nieuw opgezet soort Artis wilde de dierentuinbeheerder een paard met een zebra laten kruisen. Na veel lawaai en gerommel lukte het toch niet. De man vroeg aan het paard: Waarom is een olifant nooit ongesteld?? Zie je hem al lopen met een matras tussen zijn benen.

Er zijn een Nederlands, een Duits en een Belgisch konijntje en ze zitten alle drie met een pootje vast in een valletje. Als ze niet los komen gaan ze dood. Dit wil het Nederlands konijntje niet en komt zodoende op het idee om zijn pootje af te bijten. Zo gezegd, zo gedaan. Dat staat het Duitse konijntje ook wel aan; een pootje missen in ruil voor leven en vrijheid en bijt dus ook zijn pootje af. Vervolgens rent hij de Nederlander achterna.

Eenmaal samen besluiten ze op het Belgische konijntje te wachten. Na een half uur vragen ze zich toch af waar hij blijft en na drie kwartier gaan ze 'm zoeken. Wat is een man met 3 vrouwen? Wat is een man met 2 vrouwen? Wat is een man met 1 vrouw? Wat is een man zonder vrouw?

Wat krijg je als je Lassie kruist met een pitbull. Dan krijg je een hond die eerst bijt en dan hulp gaat halen. Er komt een olifant voorbij lopen, en die loopt nogal mank. Een muis ziet dat, en vraagt de olifant wat er aan de hand is. Als ik jou ooit van dienstkan zijn, dan moet je het maar zeggen. Ik ben een mannetjes-muis,jij bent een vrouwtjes-olifant: Vlakbij in een boom zit een aap.

Juist als de muis ten aanval gaat, gooit de aap een kokosnoot keihard op de kop van de olifant. De olifant gooit zijn oren opzij en zijn slurf omhoog: Er lopen twee leeuwen in de Kalverstraat. Tijdens de kruistochten valt een ridder met harnas in slaap. Er komen 2 leeuwen langs. Zegt de ene leeuw tegen de andere: Ik wil wel eens iets andersdan vlees uit blik!!! Een dikke beer, een vos en een konijn moeten in dienst maar daar hebben ze geen zin in.

Het konijn is als eerste aan de beurt en zegt: Nu is de vos aan de beurt, "weet je wat" zegt het konijn, "we hakken je staart er gewoon af", dat doen ze. Kwartiertje later komt de vos terug, "ja hoor gelukt", zegt de vos.

Nu is de dikke beer aan de beurt, maar de vos heeft al een idee. Even later komt ie terug"Joepie Joepie, ben afgekeurd ik was te dik!! Een cowboy loopt een bar binnen. Hij biedt gulden aan die persoon die zijn paard aan het lachen kan brengen.

Een vent staat op en fluistert iets in het oor van het paard en het paard begint te schateren van het lachen! Een week later komt de cowboy terug en biedt gulden voor de persoon die zijn paard aan het huilen kan brengen.

Dezelfde kerel van de week daarvoor neemt het paard mee naar het toilet en kort daarna komt het paard terug, huilend als een baby.

Verbaasd vraagt de cowboy hoe de kerel dat voor elkaar gekregen heeft. Twee mussen op een tak, als er een straaljager overvliegt, zegt de ene tegen de andere: Ene kip tegen de andere ik heb vannacht zulke hoge koorst gehad dat ik een gekookt ei heb gelegd.

Het is grijs en 't hangt in de boom, wat is dat? Waarom hebben eenden zulke platte poten dan? Dat komt van die olifanten die steeds uit de bomen vallen. Twee stieren staan boven op een berg. Beneden in de vallei staat een hele kudde koeien. Zegt de ene stier tegen de andere: Waarom klinkt het geloei van een koe altijd zo verdrietig? Ze spelen elke dag met haar tepels, maar ze wordt maar 1x per jaargedekt!!!

Een haas gaat naar een café en vraagt een kouwe koffie en de man achter de bar zegt die hebben we niet. Dan komt de haas de volgende dag weer heb je nu een kouwe koffie de manzegt die hebben we niet. Dan komt de haas die dag daarna weer en vraagt om een kouwe koffie dan zegt de man weer die hebben we niet. Dan zegt de man tegen z'n colega er komt steeds een haas en die vraagt om kouwe koffie kun je een koffie klaarzetten voor de haas.

En dan komt de haas weer heeft u kouwe koffie ja zegt de man dan zegt dehaas doe dan maar warme. Zoon ijsbeer en vader ijsbeer zitten op de noordpool in een iglo.

Ben jij een ijsb.. Pap, is mam o.. Wat zeur je nou! Pap ik heb het zo k Er lopen twee engelse koeien in een weiland.

Zegt de ene koe tegen de andere: Er rijdt een vrachtwagenchauffeur over de weg met achterin een lading kippen en in de cabine een papegaai.

Even later staat er een meisje te liften. Ze mag mee, maar de chauffeur vraagt meteen: Even later moet de wagen stoppen en een agent zegt: Dagboek van een herdershond. Er is een gorilla ontsnapt uit een dierentuin. Ze hebben een oproep gedaan voor een sterke man, iemand met een hond en iemand met een geweer. Het beest zit in een boom. Het plan is om de sterke man in de boom te laten klimmen en de gorilla naar beneden te gooien, dan kan de hond hem in zijn kloten bijten en dan is hij verdoofd.

Een ontsnapte zebra loopt door een weiland en ziet een koe. Een man wint een varken op een boerenbingo. Hij komt thuis en vertelt: Mien, dat gaan wij eens laten slachten, de hele winter goed vlees in de vriezer". Mien is wat zakelijker: Verdienen we er ook nog wat op. Maar hoe doet men dat? Mien belt een boer, die vertelt dat ze maar langs moeten komen en het varken bij de "beer" moet zetten.

Nu ruikt zo'n beestje nogal, dus ze lenen een kruiwagen, varken erin en naar de boer. Nieuwsgierig naar het vervolg vragen ze hoe je nu kunt zien dat het goed gelukt is. Ligt ze, dan is het goed, staat ze, dan moet ge nog eens terugkomen. Dus maar weer in de kruiwagen gehesen, naar de boer, beer erop enz. Kijk eens om 5 uur". De volgende dag om 5 uur kijken ze uit het raam. En wat zien ze? Het varken zat al in de kruiwagen.

Hoe kan een man weten dat hij de gekke koeienziekte heeft. Als hij probeert om met zijn leuter een vlieg van zijn rug te slaan. Komt een kerel bij de dokter met een kikker op z'n kop.

Een dom blondje en een brunette lopen over straat, zegt die brunette: Hoe vangt een belg een konijn? Hij gaat achter een boom staan en doet het geluid van een wortel na.

Enkele dierentuindieren worden geinterviewd en gevraagd waar ze denken thuis te horen cq waar ze naar toe zouden willen. De ijsbeer, de olifant en de krokodil worden gevraagd en antwoorden: Er staat een schaap in de wei te zingen.

Na een tijdje komt er een koe voorbij en roept: Er liepen eens drie vrouwen in het oerwoud. Ze hadden horen zeggen dat sex met een olifantfantastisch was. Toen ze een olifant tegenkwamen die zo geil was als iets. Spraken ze met elkaar af dat ze ieder om de beurt een wipje zouden gaan maken met die olifant. De eerste die terugkwam vond het fantastisch, net zoals de tweede.

Maar de derde kwam terug en een bloedspoor achtervolgde haar. Een klein poosje geleden ging en man dimitrie verhuizen samen met z'n vrouw. Dimitrie zag een heel klein , maar een lief hondje in het aziel genaamd ringo. De baas van het aziel zij: Het hondje heeft geleerd dat: Toen dimitrie van z'n werk kwam , vroeg hij: Er staat een herdershond op het balkon naar beneden te kijken, komt er een boxer aanlopen die roept: Een vogeltje, rendier en krokodil babbelen over hun vakantieplannen.

Er was een man die had een hondje gekocht, het was niet zomaar een hondje het had geleerd dat "waf" ja is en "waf waf" neen is. Op een dag komt die man thuis die roept zijn hond en vraagt: Op een middag zitten twee vleermuizen in een park.

Een boer wil zijn varkens geil maken maar weet niet hoe hij dat moet doen, dus gaat hij naar de dokter. De dokter heeft echter ook geen idee alleen kon hij hem vertellen dat als varkens geil waren ze in de modder gingen liggen.

De boer weet niets anders dan ze zelf een keer een goede beurt te geven, dus hij stopt de varkens in zijn veewagen en gaat naar het bos waar hij ze alle begint te pompen.

Weer thuis aangekomen gaat hij in bed liggen en als hij de volgende dag wakker word kijkt hij uit het raam en ziet dat de varkens niet in modder liggen. Hij moet het wel verkeerd hebben gedaan dus hij besluit om ze nog een keer een beurt te geven,dus hij stopt de varkens in zn veewagen en gaat naar het bos waar hij ze alle begint te pompen. Weer thuis aangekomen is hij moe en gaat hij in bed liggen en als hij de volgende dag wakker word kijkt hij uit het raam en ziet dat de varkens niet in modder liggen.

Raderloos gaat hij nog een keer met de veewagen het bos met ze in en pompt ze alle nog 1x heel goed. Doodmoe gaat hij in bed liggen en wordt de volgende morgen pas wakker. Hij is nog zo moe dat hij zijn vrouw vraagt of ze ff uit het raam wil kijken of de varkens in de modder liggen,komt zn vrouw na een tijdje terug en zegt: Waggelt een eend een bar binnen. Hij kijkt omhoog naar de barman, en zegt: De volgende dag komt die eend weer de bar binnen. Hij kijkt de barman aan en vraagt: Weer een dag later, waggelt de eend weer de bar in.

Kijkt omhoog naar de barman en vraagt: De dag daarna komt de eend weer de bar binnen, en vraagt de barman: Een vrome dame is erg trots op haar papegaai. Als de dominee op bezoek is kan ze het dan ook niet nalaten er mee te pronken. Een inbreker sluipt door een donkere huiskamer, op weg naar de DVD-speler. Plotseling hoort hij een stem zeggen ; "Jezus houdt u in de gaten". De inbreker schrikt zich een ongeluk en verstopt zich achter het gordijn. Nu blijft het stil en na 5 minuten komt hij weer te voorschijn.

Hij gaat voorzichtig verder richting keuken en weer hoort hij een stem zeggen "Jezus houdt u in de gaten". De inbreker doet zijn zaklantaarn aan en schijnt voorzichtig in het rond. Dan ziet hij plotseling een papegaai in een kooi, en die zegt nogmaals "Jezus houdt u in de gaten". Wat leuk, zegt de inbreker, een pratende papegaai. Hoe heet jij eigenlijk?

Twee apen zitten in bad, en de een zegt tegen de ander: Er liggen twee soepkippen in bed. Er komt een konijn bij de bakker en vraagt: Als de volgende dag het konijn weer langskomt, vraagt 'ie: Recht tegenover een café staan twee politieagenten met hun hond. Plots komt er iemand uit het café gestrompeld en komt op de politieagenten af, hij stopt recht voor de hond, bukt zich en bekijkt het kruis van het beest.

Dan staat hij weer recht en gaat terug naar het café. De twee politieagenten kijken elkaar niet begrijpend aan. Enkele minuten later komt er een andere man uit het café en die doet net hetzelfde bij de hond als de vorige. De ene politiegent zegt tegen de andere: Een man stapt het café binnen en bestelt een pot bier. Hij kijkt wat in het rond en ziet opeens een pot met 5 € muntjes staan. Hij vraagt de bartender waar die pot voor dient.

Daarachter staat een paard. Als je het paard aan het lachen krijgt, krijgt u de pot. Op voorwaarde dat je bij elke keer dat je probeert een 5-je in de pot stopt. Als hij terug komt doet het paard niets anders dan lachen, gieren, brullen. De man krijgt de pot en vertrekt. Na een paar maanden komt dezelfde man weer en ziet weer een pot staan met 5 gulden muntjes.

Nieuwsgierig vraagt hij of hij het paard nog een keer aan het lachen moet krijgen. Even later komt hij weer naar buiten en het paard is doodstil. De man pakt de pot en wil vertrekken, maar de eigenaar vraagt hem om zijn geheim.

Ik ben eigenlijk een defecte papegaai," zegt de vogel. Ik ben bovenmatig intelligent en zeer goed opgeleid," zegt de vogel. Biedt maar € 25,- en je mag me zo meenemen. Er gaan een paar weken voorbij. Jantje vraagt aan vader: Er lopen duizenden lekkere wijven rond, en jij neukt een ooievaar!!! Woef Woef zei een Boxer Ja zo noemen ze me altijd!

Komt er 1 man bij de dokter met 1 kikker op zijn hoofd, vraagt de dokter: De verkoper leid haar naar een prachtige papagaai. Hier zegt hij heb ik een heel bijzonder exemplaar, als je aan zijn linkerpoot trekt zegt hij het onze vader op. De vrouw trekt aan de papagaai zijn linkerpoot en hij zegt het onze vader op. De vrouw trekt aan de papagaai zijn rechterpoot en hij zegt het wees gegroet op.

Nou zegt de vrouw dat is zeker een bijzonder exemplaar. Maar wat zegt hij als ik aan allebei zijn poten trek? Hierop zegt de papagaai dan val ik op mijn kut ouwe trut. Waarom is een olifant groot grijs en rond?.. Omdat als ie klein wit en vierkant zou zijn, hij een suikerklontje zou zijn!!! De juffrouw voor de klas zegt tegen de kinderen: Wie kan mij een tor noemen? Kan je ook zeggen wat die eet?

Een goochelaar en een papegaai zitten op de Titanic. Ze gaan een goochelshow geven. De goochelaar begint te jongleren, gooit de ballen in de lucht en de ballen zijn weg. De goochelaar wordt onrustig en pakt nog meer ballen, begint te jongleren, gooit de ballen in de lucht en weg zijn ze.

Waarop de papegaai zegt: Dan zinkt de Titanic. En de goochelaar en de papegaai zitten op een ijsberg. De papegaai zit de heletijd: Waarop de papegaai antwoordt: Een papegaai is een mascotte van een café Dan komt er een man binnen, die bestelt een cola: Een muis trippelt langs een tankstation en vraagt aan de benzinepomp: Hee, ben je soms een robot?

De muis herhaalt zijn vraag: Ben jij nou een robot of niet? Maar als hij weer geen antwoord krijgt, roept hij boos: Er komt een man bij de verfwinkel en zegt ik zou graag mijn papagaai op willen verven heeft u een leuke kleurtje..

Een juf vraagt aan haar leerlingen wat hun huisdier is. En hij is heel lief en zacht! Heb jij ook een huisdier? Ja ik heb een konijn! Hij is nog liever en nog zachter! Ja, ik heb schaap op me kamer. Nee, vind schaap niet erg.

Een koe was tochtig en de boer haalde de stier erbij. Na een hoop gedonder in de stal stond de stier achter de koe. Maar de koe ging liggen. De boer ging naar de wei want daar zouden ze meer ruimte hebben dacht hij. De stier weer achter de koe en de koe ging weer liggen. Op dat zelfde ogenblik fietste er een man langs en zag dit. Heel ver hier vandaan, in een heel groot bos, wonen twee eekhoorntjes. Ze hebben het vreselijk naar hun zin in het bos, omdat er wel duizenden bomen staan, vol met eikeltjes.

Op een vreselijk warme dag vliegt het hele bos in de brand. Alle bomen verdwijnen en de eekhoorntjes zijn de enige overlevenden. Al hun voedsel is weg, ze hebben helemaal niets meer. Na een tijdje krijgen ze vreselijke honger en besluiten op zoek te gaan naar voedsel. Ze lopen dagen en dagen, totdat zes uiteindelijk aan de rand van het bos komen, bij een groot ravijn. Wat zien ze daar nou aan de overkant?? Een heel mooi groot bos, vol met eikelbomen.

Er is enkel een probleem: Ze besluiten langs het ravijn te lopen, op zoek naar een weg naar de overkant. Ze lopen eerst de rechterkant op, ze lopen dagen en dagen, maar uiteindelijk besluiten ze dat er daar geen weg naar de overkant is en dus lopen ze weer terug. Een hele week gaat voorbij tijdens hun zoektocht naar een brug of iets anders om aan de overkant te komen. Uiteindelijk is er dan toch een brug. Deze brug ziet er niet erg stevig uit, maar het eerst eekhoorntje gaat zo zonder twijfel 'ZOEF'de brug over naar de overkant, er gebeurd hem niets.

Het andere eekhoorntje twijfelt wel en vindt de brug maar eng. Hij kijkt op zich heen en ziet een groot bord staan: Dan moet ik er ook over kunnen, maar twijfelt nog, want het ravijn is wel erg diep, en de brug is bijna helemaal verrot.

Hij besluit eerst nog even op zoek te gaan naar een andere overgang. Dus hij loopt een heel eind langs het ravijn, maar komt tot de conclusie dat er toch echt geen andere overgang is. Hij besluit weer terug te gaan naar de brug, waar hij nog twijfelt: Na urenlang tobben besluit hij toch de brug over te rennen. Halverwege stort de brug in en valt het eekhoorntje naar beneden.

Zijn ziel stijgt naar de hemel, want uiteindelijk heeft het eekhoorntje zich nooit misdragen, waar hij Petrus ontmoet, bij de hemelpoort. Hij begrijpt het niet, wat doet hij hier, hij was toch alleen? Hij besluit het te vragen: Pak de kat en streel ze terwijl je ermee naar de badkamer gaat. In een vloeiende beweging zet je de kat in het toilet en je sluit onmiddellijk beide deksels.

Het kan nodig zijn om op het deksel te gaan staan. De kat start onmiddellijk met de reiniging. Negeer de geluiden die uit het toilet komen, de kat amuseert zich. Trek het toilet drie tot vier maal door. Dit zorgt voor een"power-reiniging". Laat iemand de voordeur openzetten en zorg ervoor dat de weg van de badkamer naar de voordeur vrij is.

Ga achter het toilet staan en open met een snelle beweging beidedeksels. De kat zal als een raket uit het toilet springen en naar buitenschieten om zich daar droog te schudden. De WC én de kat zijn nu beide stralend proper. Een jonge egel raakt verdwaald in de tropische tuin van Artis.

Als het donker wordt slaat de angst toe. Elke keer als hij zich aan een cactus stoot fluistert hij in paniek: Een buiksprekende, Belgische toerist wandelt door een stadje in de woestijn en ziet een Marokkaan zitten. Hé, een leuke hond heb je daar. Mag ik er even mee praten? Hey hond, hoe gaat het?

Gaat goed, en met jou? Is dit je baas? Hoe behandelt hij je? Heel goed, ik krijg goed eten, hij gaat met me wandelen en neemt me elke week mee naar de oase om te spelen.

Mag ik even tegen je paard spreken? Hey paard, hoe gaat het? Goeiedag Belg, met mij is alle OK, en met jou? Marokkaan bijna in shock Belg: Is dit je eigenaar? Zeer goed, hij gaat dagelijks met me rijden en ik krijg de beste haver. Marokkaan gezicht vertrokken van ongeloof Belg: Mag ik even met je schaap spreken? Jantje zegt tegen zijn vriend: Drie mannetjes en drie vrouwtjes. Er zit een man aan de waterkant.

Links heeft hij een emmertje met wormen staan, rechts ligt een hamer. Er komt een andere man langs die vraagt wat hij aan het doen is. De ander betaalt een tien €. Er komt een man een cafe binnen met een krokodil bij zich, de barkeeper vraagt netjes of hij de krokodil buiten wilt laten maar de meneer antwoord daarop nee en zegt er meteen achteraan dat het een circus krokodil is.

Hij doet er een kunstje achteraan. Hij doet de bek van de krokodil open en steekt zijn lul erin slaat keihard op de kop van de krokodil en er gebeurt niets. De meneer vraagt aan mensen in het café wie het ook wil proberen. Daar antwoord een oud vrouwtje op en zegt: Ik wil wel, je moet alleen niet zo hard op mijn kop slaan graag!! Een pitbull en een herdershond zitten bij de dierenarts. De herdershond ziet dat de pitbull heel sip kijkt, dus hij vraagt aan de pitbull: En jij", vraagt de pitbull, "wat kom jij hier doen?

De klas is op schoolreisje in de dierentuin. Er komt een man bij de dieren winkel want hij wil graag een papagaai. Waarop de winkel medewerker zegt: De man loopt naar het achterste gedeelte van de winkel en ziet inderdaad allemaal mooie papagaaien. Hij ziet vrijwel direct de papagaai die hij wil hebben dus loopt naar de kooi en vraagt aan de papagaai: Waarop de papagaai antwoord: Nou in iedergeval beter dan jou!!

Er komt een man in de dierenwinkel. In een groot bos loopt een magische kikker. De kikker is in heel zijn leven nog nooit een ander dier gezien, todat er een haas langskomt gevolgd door een hongerige beer.

De kikker is zo verast dat hij stop roept en de haas en de beer allebei 3 wensen laat doen. De Beer en de Haas zijn daar wel voor in dus de Beer mag beginnen met wensen.

De Beer wenst dat alle beren in het bos behalve hijzelf vrouwtjes beren worden. Dan mag de haas. De haas wenst dat een motorhelm.

De beer denkt van: Maar ja de beer mag weer wensen. De Beer wenst dat alle beren in het Bos ernaast behalve hijzelf ook vrouwtjes beren worden. Dan mag de Haas weer. De Haas wenst dit keer een motor. Dan mag de Beer zijn laaste wens doen en hij wenst dat alle beren over de hele wereld behalve hijzelf vrouwtjes beren worden. En tot slot mag de Haas zijn laaste wens doen.

De haas doet zijn moterhelm op en start zijn moter. Ik zat laatst met wat vrienden in een Chinees restaurant. Ze hadden daar een prachtig aquarium met 2 haaien erin, een grote en een kleine. Ik ben altijd ontzettend gefascineerd door aquaria dus mijn aandacht bleef steevast naar die 2 haaien gaan. Op een gegeven moment komt de ober vragen of we alvast wat willen drinken. Ik bestel een biertje, net als mijn vrienden en als de ober wegloopt zie ik de kleine haai de grote in zijn staart bijten.

De grote draait zich even geërgerd om en hapt terug maar de kleine haai is net op tijd weg. Even later komt de ober terug met onze biertjes en hij vraagt of we al weten wat we willen eten. We bestellen met zijn vieren een grote rijsttafel omdat we niet goed kunnen kiezen. Als de ober wegloopt bijt de kleine haai weer in de staart van de grote haai en schiet gauw weg achter een rots in het aquarium.

Als de ober terug komt vertel ik hem wat die kleine haai iedere keer doet als hij wegloopt waarop de ober briesend op het aquarium afstormt en met gebalde vuist naar de kleien haai schreeuwt: Een boer had een papagaai die rond vloog rond de boederij en elke dag tussen de kippen zat te raggen.

De boer werd dit beu en zei tegen de papagaai stop er nu eens mee, zoniet dan word je kop kaal gescheerd en is het gedaan met de verliefheid van de kippen.

Maar de volgende dag wipte de papagaai toch weer alle kippen de boer die het beu was pakte het beest op en schoor de kop kaal en het was gedaan met kippen wippen. De boer had 1 week later een feestje en zei tegen de papagaai jij gaat op de piano zitten en zegt netjes tegen de mensen die binnen komen, mannen links en vrouwen rechts plaatsnemen.

De zaal was al aardig vol toen ook meneer pastoor binnen stapte met een petje op. De papagaai keek eens vreemd en dacht waar blijft de vrouw De pastoor kwam binnen uiteraard geen vrouw en zette zijn petje af wat zag de papagaai een kaal hoofd waarop hij tegen de pastoor zei en jij kippeneuker jij komt naast mij op de piano zitten. Zegt de vent naast hem: Een pastoor heeft een papegaai die de sterren van de hemel vloekt.

Wat de pastoor ook doet, hij kan het niet afleren. Teneinde raad verkoopt hij de papegaai aan een dierenwinkel, en hij word bij andere papegaaien geplaatst. Er komt geen onvertogen woord meer uit de bek van de vogel! En toen dat niet hielp ben ik maar gaan vloeken!! En zie het heeft geholpen. Zegt de ene mug tegen de andere: Een breedbek-kikker loopt door de wei en komt een paard tegen. Pratend met zijn brede bek, vraagt de kikker aan het paard: En hij loopt weer door.

Komt 'ie een konijn tegen en vraagt: Komt 'ie bij een ooievaar. Zegt de breedbek-kikker met een toegeknepen mondje: Zegt de tuinman die heb ik wel maar heeft u mischien dan een biels voor mij met 8 gaten erin?

Zegt de man waarom? Nou ik heb een olifant die graag blokfluit wil spelen. Als je ooit in Brussel kip gaan eten? Moet je doen hoor! Een hele tijd geleden moest ik een fotoreportage maken van een vergadering van oud-strijders Die vergadering duurde zodanig lang dat ik bijna uitgehongerd ‘s nachts om 3 door de Brusselse straten liep. Op zeker moment zie ik daar staan. Ik daarbinnen, links aan den toog stond daar al een zatte, je weet wel zo van die vroege zatte hè?

Ik ging aan een tafeltje zitten en bestelde een voorgerecht, je weet wel het gerecht van voor. Terwijl ik daar aan die tafel zat kwam er een andere persoon binnen en zette zich ook aan een tafel. De garcon kwam naar hem toe en vroeg ‘wat zal het zijn mijnheer? De kok bedacht zich snel en riep: De kok maakt de Gentse kip klaar, de garcon brengt de kip naar de man, maar die kon er niet aanuit.

Hij beziet de kip langs alle kanten, proeft met z‘n vinger aan de kip, steekt z‘n vinger in het achterwerk van de kip en roept: De garcon sloeg omtrent in een knoop van ‘t verschieten, de kok ook maar die was veel te dik. De kip wordt klaargemaakt, de garcon brengt de kip, de man kon er weer niet aanuit, proeft met zijn vinger, steekt z‘n vinger in het achterwerk van het kieken en roept ‘dat is geen Brussels kieken maar een van Vilvoorde, waarop dien zatte aan de toog naar die persoon kwam en zegt‘ kunde da bij mij ook ‘s doen wan ik weet niet meer waar ik woon.

Er komt een man een café binnen en gaat aan de bar zitten. Naast hem zit een man en die heeft een eendje en een blik op de bar liggen. De andere man pakt het eendje en zet 'm op het blik. De eend maakt een rondedansje: De eend blijft stokstijf staan.

De volgende dag gaat de man weer naar het café. Aan de bar zit weer de man van het eendje. Ik zet dat beestje thuis op dat blik: Weet je wat jij zou moeten doen?? Dan ben je pas goed.

Op een dag komt een konijntje bij de bakker en vraagt vervolgens aan de bakker: De volgende dag komt het konijntje weer en vraagt weer: Er zitten twee duiven op een tak. De ene duif laat een scheet. Zegt de andere duif: Komt er een man in een verfwinkel die wil weten of het mogelijk is om zijn vogel kanariegeel te verven. De winkelier raadt het hem af en waarschuwt dat de vogel hier dood aan kan gaan.

Maar de man is eigenwijs en gaat toch met de verf naar huis. Een paar dagen later komt de man terug in de winkel en de winkelier vraagt hoe het gegaan is. De man zegt, de vogel is dood. Dat zei ik toch zegt de winkelier. Maar ik heb hem niet geverfd. Bij het afbranden ging het al fout! Het is geel en zwart en het giechelt Maya de blij. Een slang zegt tegen een andere slang "zijn we giftig" "Hoezo, vraagt de andere slang, "omdat ik op mijn tong gebeten heb". Een grote beer zit in het bos grommend te schijten.

Op en gegeeven moment komt er en konijntje naast hem zitten om er ook een paar dropjes neer te leggen De beer kijkt grommend omlaag naar het konijn en vraagt,'blijft bij jou de strond ook zo aan je vacht plakken? Een rupsje zat in het gras en zag een vers blaadje liggen. De rups dacht, daar heb ik wel goesting in. Maar het rupsje wist niet dat er verder een vogel in een boom zat. De vogel dacht, mmhh ik heb wel goesting in dat rupsje.

Maar de vogel wist niet dat er een poes op het muurtje zat. De poes dacht, mmhh ik heb wel goesting in die vogel. Maar de poes wist niet dat er een emmer water naast het muurtje stond. De poes sprong van de muur maar viel in het water. Wat kun je hieruit besluiten?

Hoe meer goesting je hebt, hoe natter de poes. Een olifant drukt bij een juwelier de ruit in grijpt met zijn slurf alle diamanten en maakt dat hij wegkomt. Als de politie komt vertelt een vrouw aan de politie dat ze alles gezien heeft en dat de dader een olifant was. Een Amerikaan rijd met een grote Amerikaanse wagenover een klein hollands plattelands - weggetje. Op onverklaarbare wijze verliest hij de macht over het stuur, en ramt een kippenhok.

Waardoor een boer naar buiten komt en staat te mopperen. Waarop de Amerikaan zegt keep quiet. Er komt een liliputter in een kroeg. Na een tijdje praten wil hij wel wat drinken, maar de bar is nogal hoog. Dus hij springen en te gelijkertijd roepen een spa graag! Na een tijdje gaat hij maar acher de bar kijken want hij heeft nog steeds geen spa. Ziet hij een andere liliputter springen en deze roept "rood of blauw".

Doet u mij maar een wesp, zegt de klant tegen de verkoopster in een dierenwinkel. Sorry meneer maar we verkopen geen wespen, antwoordt de vrouw beleefd. Maar er zit er een in de etalage!

Er lopen twee Engelse koeien in een weiland. Wat krijg je als je een pitboel en een lassie Kruist Een hond die eerst bijt en daarna hulp gaat halen. Vader loopt met zijn zoontje lang een wei met twee grote dekkende ezels, vraagt het zoontje, wat zijn die aan het doen?

Even later komen ze langs een weiland met twee hele kleine, dekkende, ezeltjes. Vraagt het zoontje, papa gaan die ook trouwen? Nee, zegt vader, dat doen alleen hele grote ezels. Toen die hond dood ging, ging de man naar het asiel om een nieuwe hond te kopen. Ik zal iets voordoen. Weg met dat dier! Hij kan alleen niet tegen Duits. Waarop de vrouw zegt: Goh, nou kunnen we niet meer bellen.

Er vraagt een klein Kameeltje aan zijn vader: Pa waarom hebben we van die grote wimpers Nou zegt zijn vader: Als we in de woestijn lopen en er komt een zandstorm dan sluiten wij onze ogen en houden die wimpers het zand uit de ogen Das mooi pa zegt het kleine Kameeltje.

Maar Pa waarom hebben wij van die Bulten op onze rug? Wel jongen dat zal ik je vertellen: En in onze bulten zit dan genoeg vocht om te overleven Maar waarom hebben we dat eelt op onze knieen en ellebogen, pa? Als er een zandstorm is in de woestijn dan zakken we door onze knieën en ellebogen zodat al het zand zo over ons heen kan waaien Maar wat doen we dan in hemelsnaam hier in Blijdorp Jantje zit aan de kant van de gracht te huilen.

Opeens komt er een vrouw langs en die vraagt waarom Jantje huilt. Mijn moeder heeft allebei de katjes in de gracht verzopen! Ja, mijn moeder had belooft dat ik het mocht doen. En een slang zegt tegen de anderen: Ik heb net op mijn tong gebeten! Het is een hond en hij houd heel veel van honing? Er was eens een boer die met de trein ging.

Nee zei de chauffeur, die geit mag er niet in. Maar dit is een cadeautje voor mijn neef! Niks mee te maken zei de chauffeur. Ddan hang ik hem wel achter de trein. Maar dat kan dat beestje niet bijhouden zei de chauffeur verontwaardigt. Jawel hoor, zei de boer. Dus de boer zette de geit achter de trein. Omdat de chauffeur het zielig vond voor de geit, reed die niet zo hard.

Maar toen die in de spiegel naar achter keek, zag die dat de geit gewoon rustig mee rende. Omdat hij de boer een opschepper vond reed die toch maar wat harder. En de geit hield het nog steeds bij. Toen ging die chauffeur heel snel rijden en zag die sde geit heen en weer zwaaien. Zie je wel dat die geit het niet bij kan houden. Nee hoor zei de boer. Hij kan het wel dergelijk bijhouden. Hij is aan het kijken aan welke kant die moet inhalen.

Klein Apie wordt 's ochtends in zijn kooi in de dierentuin wakker. Het zonnetje schijnt naar binnen. Klein Apie rekt zich eens lekker uit en zegt: Dikke Gorilla tikt Klein Apie op zijn schouders en zegt: Komt een man een café binnen.

Hij gaat aan de bar zitten en bestelt wat te drinken. Plotseling ziet hij in een hoekje van de bar een hondje liggen. Omdat de man een dierenvriend is, gaat hij er naar toe en aait de hond wat. Dan ziet hij tot zijn onsteltenis dat het arme diertje geen pootjes heeft! Vol medelijden spreekt hij de barkeeper hierop aan, maar die zegt dat het hondje eigenlijk best wel gelukkig is, omdat hij genoeg te eten krijgt en veel aandacht.

Als je hem roept komt-ie tonniet. Er stapt een neushoorn de bus in! Zegt een vrouw tegen de neushoorn: Kan wel kloppen zegt de neushoorn, morgen is mijn scooter weer gemaakt. Wat is er met je hond gebeurd? Hij ziet er niet uit! Ik wilde hem verven! Maar daar kunnen honden helemaal niet tegen! Dat wist ik niet. Hij deed ook al zo raar bij het afbranden. Er waren eens 2 beren. Ik heb gedaan wat ik in mijn ogen moet doen Achter je kinderen gaan staan.

Het zal een lang traject worden maar we gaan ervoor. Moet wel even vertellen dat mijn dochters nu rond de 15 jaar oud zijn. Het misbruik heeft 3 jaar geduurd. Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen hoe je wereld instort en je hart breekt wanneer je deze vreselijke dingen hoor. Nadat ik het hoorde ben ik vertrokken met mijn dochters.

Diverse instanties gebeld en op hun advies toch weer terug gegaan naar het huis waar dit allemaal gebeurt is. Nou dat is echt geen oplossing. Een sopje erdoor werkt echt niet. Ben heel benieuwd hoe het zal gaan omdat vader uiteraard ontkent en graag contact wenst met de meiden. Ik heb bewijs op mijn lichaam. Hy mocht weer vry. Hy heeft myn moeder ook mishandeld En mij nog twee keer.

De ggd blijft pushen DAT hij haar mag blijven zien. Ik snap niet DAT zo iemand verbod krijgt. Politie is zelfs getuige van bedreiging. Ik zelf moet over 2 weken bevallen met een geplande keizersnede en valt er ineens een brief op de deurmat van de advocate van mijn ex hij wilt na 6 jaar een omgangsregeling en gezamenlijke voogdij over ons kind en heeft een verleden als drugsdealer!

Wat doe je dan als moeder? En wat kan bureau jeugdzorg hieraan doen? Helemaal niets want een verwekker heeft ook rechten! In korte tijd liet hij controlerend gedrag zien hij wilde bijvoorbeeld bepalen hoe ik mijn eigen koophuis verbouwde en als ik daarin niet meeging weigerde hij me nog ergens mee te helpen: Na enkele maanden was ik er klaar mee, ik ben op vakantie geweest met een vriendin en had me voorgenomen een einde aan onze prille relatie te maken bij terugkomst.

Ik heb hem dit verteld, maar hij wilde geen kinderen, dus een abortus was voor hem de enige oplossing. Dit wilde ik niet, ik heb hem gevraagd te vertrekken en dat heeft hij gedaan. Tijdens de zwangerschap heb ik wel regelmatig met hem gesproken, ik vond het namelijk toch lastig te aanvaarden dat mijn kind geen vader zou hebben.

Na de bevalling hebben wij het, op zijn initiatief en tegen beter weten in, toch weer samen geprobeerd. Hij vond dat hij recht had op sex, hij was immers een man, en dwong dat af, terwijl ik net bevallen was en nog moest genezen. Mijn zoontje lag vaak in mijn bed vanwege borstvoeding , maar hij wilde dan toch sex. Acht weken na de bevalling brak ik, en heb ik bij het consultatiebureau aan de bel getrokken.

Mijn ex kon dit niet accepteren, ik stelde me aan, ik moest een schop onder mijn kont krijgen, ik spoorde niet. Hij wilde gewoon zijn leven leiden, en ik moest daaraan mee doen, goedschiks of kwaadschiks. Als hij 's avonds film wilde kijken met mij, terwijl ik moe was, dwong hij mij om naast de bank te gaan staan zodat ik in ieder geval niet in slaap kon vallen. Door mijn depressie was het voor mij heel lastig om te zien hoe ver hij over mijn grenzen ging. Uiteindelijk heb ik er wederom een punt achter gezet toen mijn zoontje 1 werd.

Na eindeloze gesprekken en ook de irreële wens van mijn kant om mijn kind in een gezin te laten opgroeien zijn we toch samen verder gegaan. In de daaropvolgende jaren hebben wij toch nog een tweede kind gekregen, zijn we verhuisd, en heeft hij zijn intimiderende gedrag verfijnd. Mijn jongens vooral de oudste, toen 3 jaar liepen constant met hun schouders opgetrokken, schrokken van iedere opmerking die hij maakte naar de kinderen toe ze knoeiden, waren niet netjes op hun kleding, spraken niet fatsoenlijk etc.

De oudste sprak inmiddels net zo respectloos met mij als hun vader. Hij strafte zichzelf sloeg zichzelf en zette zichzelf in de hoek , ook op school. Ik heb maandenlang geprobeerd om met mijn ex te praten over mijn gevoelens, mijn mening over onze relatie etc.

Toen de bom barstte ik kon het niet meer verdragen om in zijn nabijheid te zijn en vluchtte regelmatig naar buiten, waarbij ik uren in het park zat, in de auto sliep, eindeloos rondreed en ik weer eens midden in de nacht toch maar naar huis ging na uren gezworven te hebben, heeft hij mij fysiek het huis uit gegooid.

De door mij gebelde politie vond dat hij in onze woning mocht slapen met de kinderen, en ik moest maar gaan afkoelen elders Hij heeft toen de kinderen naar zijn ouders gebracht met de instructie dat ik ze NIET mee mocht nemen.

Ik heb, met een vriendin, de kinderen met hulp van de politie bij zijn ouders weggehaald en ben gevlucht naar een Blijf-van-mijn-Lijf huis. Stom, maar mishandeling was niet te bewijzen, psychische mishandeling ook niet, en dus deed de politie niets. Nu zijn we vier jaar verder.

Sinds vorig jaar sta ik regelmatig bij de rechtbank: Mijn ex bestookt de kinderen met negatieve verhalen over mij, en de kinderen komen iedere zondag terug met woede uitbarstingen, huilen, dwars gedrag, noem het maar op. Ik ben in de ogen van de kinderen een heks, een egoïst papa is namelijk heel zielig , een geldwolf papa betaalt heel veel alimentatie, en hij betaalt het huis, en jij doet niets voor ons met dat geld , een leugenaar papa vertelt tenminste de waarheid, jij liegt altijd over alles, geen wonder dat papa niet meer met jou samen wil zijn.

Tijdens de laatste procedure hebben we aangestuurd op een onderzoek door de Raad vd Kinderbescherming. Mijn god, wat een aanfluiting! In de eerste week van de zomervakantie hebben ze hun onderzoek gestart, in de tweede week van het nieuwe schooljaar is het onderzoek afgerond. Ik sta nu te boek als de gestoorde moeder, die tegenwerkt in alles, en hij is de rationele huisvader! School, kinderdagverblijf, huisarts, psycholoog, alle instanties waar ik al jaren bezig ben om hulp te krijgen voor mijn kinderen de oudste wil dood, hij voelt zich waardeloos, de wereld zou beter af zijn zonder hem zodat zij handvaten krijgen om om te gaan met het narcistische en manipulerende gedrag van hun vader, hebben allen afgehaakt: Er valt met hem niet te overleggen, alles moet zoals hij het wil.

Ik heb bij de Raad ook aangegeven dat de grondbeginselen voor co-ouderschap volledig ontbreken, namelijk respect en goede communicatie! Maar de Raad heeft besloten dat, omdat vader wel co-ouderschap wil, dit invulling moet gaan krijgen. Vorige week is mijn oudste zoon in woede van het schoolplein gevlucht, en stond op straat te roepen dat ik een rotmoeder was, dat hij dood wilde, dat hij liefst de straat op zou rennen! Nu eindelijk heeft school gezien dat er een probleem is, en ze hebben de Raad gebeld en gerectificeerd: Ik ben intens verdrietig over de gang van zaken, vooral voor mijn kinderen.

Ik vind het immens triest om te zien hoe hun vader zieltjes aan het winnen is, en hoeveel last mijn kinderen hiervan hebben. Ik praat iedere week met mijn kinderen over hun gevoelens, en geef ook aan dat ik het met hen niet inhoudelijk wil hebben over volwassen zaken alimentatie, huisarts, RvdK, rechtbank, hypotheek etc die vader wel met een negatief mama-sausje, bij hun neerlegt.

Het is vechten tegen de bierkaai, ik ben mijn kinderen al voor de helft kwijt. Het is vrijwel onmogelijk om het vertrouwen van de kinderen in mij te herstellen als ze wekelijks gebrainwashed worden door hem. En nu moeten ze nog vaker en langer bij hem zijn Het gaat niet over mijzelf, maar over mijn zusje. Mijn zusje leeft samen met een Marokkaanse man en hebben een zoon. Wettelijk zijn ze niet samen, zij heeft een postadres, geen inkomen, het kind staat bij hem ingeschreven, is erkend en hij ontvangt ook de kinderbijslag.

Haar leven is een hel. Zij wordt mishandeld en afgesloten van de buitenwereld. Heel af en toe kan ze iemand uit de familie bellen wanneer zij allssn is, maar dat is minimaal.

Zij wilt vluchten, maar niet ten koste van haar kind. Hij heeft haar gezegd, meerdere malen dat wanneer zij weggaat met haar zoon, er een dag komt dat hij zijn kind weer mag zien Wanneer die dag komt, ontvoert hij zijn zoon naar Marokko Met of zonder paspoort, hij komt daar wel binnen voor een paar honderd euro. Wat kan zij doen om haar kind te beschermen? Blijven is toch niet de enige optie? Ik besloot hem er toch bij te betrekken.

Tijdens de zwangerschap en kraamtijd gedroeg hij zich steeds beangstigender. Hij begon zich ook op mijn pasgeboren zoon te richten. Hij was vooral subtiel sadistisch, dreigend, manipulatief, paranoïde Na een half jaar pas durfde ik hem weg te houden.

Hij zei dat hij iedereen kon manipuleren en zou zorgen dat ik voor gek werd verklaard en startte direct een rechtszaak voor erkenning en omgang.

Wat ik heb gedaan: Zij rapporteerde steeds dat het goed ging met mijn zoon en ik goed voor hem zorgde, zodat jeugdzorg en ex daar niet over konden liegen - erg goed idee. Verklaringen van hen op papier dat ik PTSS had door de relatie met mijn ex, dat omgang de opvoedingssituatie te zeer zou verstoren, dat psychologisch onderzoek werd aanbevolen en dat ze obv mijn verhaal dachten aan psychopathie in mijn ex - tricky, maar goed uitgepakt.

Zette bijvoorbeeld de pedagoge en het NIFP onder druk om negatiever over mij en positiever over mijn ex te rapporteren gehoord van pedagoge en nifp en loog in de rechtszaak de hele boel bij elkaar.

Constateerde dat mijn ex autistisch was en een slechte jeugd heeft gehad en ernstig bedreigend kon worden naar mijn zoon en dat omgang permanent begeleid moest worden. Na een gesprek met de gezinsvoogd werd dat erg afgezwakt, hij zou goed kunnen omgaan met omgang!? Achteraf had ik alle gesprekken met ex en met hulpverleners moeten opnemen. Klinkt raar, had wel veel beter gewerkt. Uitspraak van de rechter: Deels door wat er met mijn ex aan de hand was, deels omdat ik doodsbang van hem was en daardoor niet meer functioneerde, deels omdat hij geen hulp wilde accepteren.

De OTS werd ook in hoger beroep opgeheven. Het gaat heel goed met mijn zoon, steeds een beetje beter met mij en we horen niks meer van mijn ex. Ik vond het heel belangrijk dit verhaal ook even te vertellen. Ik heb namelijk 3 jaar lang doodsangsten uitgestaan tijdens de rechtszaken, door het gedrag van mijn ex, maar ook door jeugdzorg en omdat ik van iedereen hoorde dat omgang nooit wordt afgewezen Tijdens een ruzie kreeg hij een woedeuitbarsting.

Ik werd de trap afgesleurd, neergegooid, keel dichtgeknepen waardoor ik geen lucht kreeg. Ik hield er een hersenschudding, blauwe plekken en gekneusde schouder aan over.

Ik had daar toen gelukkig aangifte van gedaan. Achteraf had hij zo'n spijt, huilen en beloftes maken, het kwam allemaal door zijn traumatisch verleden en zou er hulp voor zoeken.

Hij zou zijn straf aannemen voor wat er is gebeurd, maar zolang hij mij niet kwijt raakt. Helaas geloofde ik hem en vergaf ik hem, tegen het advies van mijn familie in. Een paar maanden na dit incident raakte ik zwanger en besloten we daarom te gaan samenwonen. In eerste instantie heel blij, want we hadden beiden een kinderwens. Maar helaas verliep de zwangerschap niet naar verwachting. Ik ben letterlijk de hele zwangerschap ziek geweest met alle zwangerschapskwalen die er bestaan.

Hij had inmiddels een voorwaardelijke straf gehad, met taakstraf en een aantal jaar reclassering voor die mishandeling. Ik werd eigenlijk m'n hele zwangerschap aan m'n lot overgelaten omdat hij me niet meer gezellig vond omdat ik hele dagen ziek op bed lag. Ook vond hij dat hij m'n stemmingswisselingen niet hoefde te accepteren en dat ik een slecht karakter had en het op de hormonen af ging schuiven, dus ging hij bij een vriend wonen.

Tijdens een ruzie, ik was toen 10 weken zwanger, liep het weer uit de hand. Er werden meubelstukken naar me gegooid en is er een gitaar op m'n arm kapot geslagen. Ik had toen kunnen bellen, maar hij was al gevlucht. Helaas door die stomme hormonen en de hoop mijn dochter een gezin te kunnen geven met beide ouders, had ik geen aangifte gedaan en vergaf ik hem weer. Bij 36 weken zwangerschap werd ik helaas weer zwaar mishandeld en moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht om te controleren of het nog goed ging met het kindje.

Ondanks de mishandelingen besloot ik dat mijn ex haar ten allen tijde kon komen opzoeken, want ik wilde dat ze haar vader zou kennen ondanks het feit dat we uit elkaar waren. In het begin kwam hij vaak, maar dat werd steeds minder. De spanningen begonnen ook weer op te lopen en hij heeft toen ook gedreigd m'n dochter van me af te zullen pakken, en niet zodat hij haar kon krijgen, maar puur zodat ik haar niet had en hij mij daarmee pijn kon doen zo heeft hij het letterlijk gezegd! Vanaf dat moment besefte ik dat hij niet echt om m'n dochter kon geven als hij zoiets kan zeggen.

Uit angst dat hij m'n dochter af zou pakken of kwaad zou doen uit wraak om mij pijn te doen besloot ik de omgang te stoppen. Hij was inmiddels toch al 2 maanden niet meer geweest om haar op te zoeken. Na die bedreigingen heb ik alsnog aangifte gedaan van alle mishandelingen tijdens de zwangerschap en van de bedreiging. We zijn nu bijna een half jaar verder, maar ik ben nog steeds bang voor hem. Bang dat hij op een dag ineens besluit dat hij een omgangsregeling wilt met m'n dochter.

Dat durf ik echt niet aan omdat hij zo gewelddadig, agressief en wraakzuchtig is. Tijdens mijn zwangerschap had hij al een maand vast gezeten omdat hij wraak had genomen op iemand met wie hij een paar jaar eerder had gevochten. En ik ben ook bang dat hij m'n dochter wat aan doet of mee neemt naar zijn geboorteland. Ik hoop echt dat ze tegen die tijd rekening zullen houden met zijn gewelddadig verleden en m'n dochter niet met hem mee laten sturen.

Ik word bedreigd, ben gestalkd, ben zwart gemaakt, ben bedrogen, ben geld afhandig gemaakt. Mijn kind werd blootgesteld aan drugsdealers en gebruikers.

Bewijzen en verklaringen voldoende aanwezig, advocaat rkeningen waar je u tegen zegt over alles wat er plaatsvindt. Dit mag namelijk allemaal.

Een normaal mens waar een kind van wordt mishandeld mag aangifte doen. Omdat ik getrouwd ben met de dader. Dit is de omgekeerde wereld. Dader is slachtoffer en slachtoffer is dader. Zo wordt je berecht. Elke wantrouwende burger mag bellen om een melding te maken als er een vermoeden van mishandeling is, maar ik niet, want ik ben de moeder. Wat is dit voor debielerie hier? Laat een ding duidelijk zijn, ik ben niet tegen omgang, maar wel tegen een co-ouderschap als vader niet in staat is om voor een kind te zorgen.

Waarom betalen we allemaal voor die zogenaamde hulp in Nederland BJZ, AMK etc , die zijn er namelijk niet voor vaders en moedere en ook niet voor kinderen, die zijn er om hun eigen verhaaltjes in stand te houden. Ongetwijfeld dat dit soort mensen nooit met een dergelijke scheiding te maken hebben gehad waarbij je met je rug tegen de muur staat, omdat je ex partner een hetze tegen je begint van haat en verderf en ook al doe jij niet mee in het verhaal, je huid moet wel heel dik zijn.

Maar als het je kinderen aangaat, die verwaarloosd worden op alle fronten ook dan moet je je mond in Nederland houden, want hoe meer je voor je kind opkomt, hoe meer je je gedeisd moet houden, jij hebt niets te zeggen, maar een kinderdagverblijf wel of een leraar of je buren of jeugdzorg.

Heb je wel eens op de website van het AMK gekeken, ouders worden automatisch aan de kant geschoven, die zijn namelijk bij voorbaat schuldig. Dit land is te triest voor woorden, om te janken met mensen die werkelijk niet weten waar dit over gaat, te lag gewoonweg.

Zodra er ooit een einde aan deze hel gaat komen, zweer ik dat ik weg ben, ik wil mijn kind niet in dit hypocriete land op laten groeien, met deze verschrikkelijke mishandelende wetgeving. We weten toch allemaal dat een man niet zo voor zijn kinderen kan zorgen, net zo min dat ik als bouwvakker kan werken, dan moet je ze dit niet in de strot willen duwen.

Dat is pas kindermishandeling en ik zou willen dat dit meer onder de aandacht gebracht zou worden. Mijn ex man zit in detentie, heb hem 6 maanden geleden aangeven en sindsdien zit hij vast. Mijn scheiding heb ik ook al 6 maanden geleden bij mijn advo gelegd. Nu kon hij een verweer in dienen en dat heeft hij nog gedaan ook! Nu wil hij de kinderen elke week over de telefoon spreken en maandelijks zien in de gevangenis! Ik spreek over mijn zoontje van 3 en mijn dochtertje van bijna 2.

Als jullie tussen de regels door lezen, hij heeft ze al 6 maanden niet gezien of gehoord, en ik heb hem natuurlijk niet voor niets aangegeven. Voel me machteloos, wil mijn kinderen beschermen. Het zou niet nodig moeten zijn dat zoveel vrouwen en kinderen! De wet moet terug naar de voogdij voor de moeder en een omgangsregeling voor de vader, mits er geen prolemen zijn!

Dan moet de omgangsregeling gewoon stopgezet kunnen worden. Ik heb heel veel situaties meegemaakt. Zelf ben ik destijds op tijd naar het buitenland vertrokken. Heb daar ook lotgenoten ontmoet. Het is onvoorstelaar dat dit gewoon kan. En dat de levens van kinderen en hun moeder door dit soorte rare regelingen in gevaar komen!

Ik had een tijdje contact met een afrikaan. Hij mishandelde mij geestelijk en als ik er langer was mee doorgegaan denk ik ook lichamelijk. De laatste keer wilde ik geen seks meer met hem, omdat hij het voor de zoveelste keer had uitgemaakt hij leek wel een borderliner Hij kwam dwingend op mij af nadat ik opgestaan was, toen hij mij tegen mijn zin in, wilde gebruiken.

Ik wilde ook geen seks meer met hem zonder condoom omdat ik het vermoeden kreeg dat hij mij zwanger wilde maken en ook zo via zijn ongeboren kind, hier een verblijfsvergunning wilde verkrijgen. De laatste keer, deed ie toch maar een condoom om maar ik wilde het echt niet. Nou meneer was daar niet van gediend en kwam op mij af nadat ik naar de douche was gevlucht. Hij smeekte mij en ging zelfs smekend janken om toch zijn zin te hebben. Op moment dat ik en hij in de douche stond, was ik bang dat hij mij ging verkrachten, echt, dat had ik nog nooit met hem meegemaakt.

Maar dat deed hij gelukkig niet maar ging mij toen wel vernederen. Ik moest condoom eraf halen en door toilet trekken. Ik had mij nog nooit zo vernederd gevoelt. Uiteindelijk ging hij weer terug naar de woonkamer en ben ik snel de voordeur uitgerend. Al die tijd en dat was ik al wantrouwend over zijn bedoelingen met mij. Vreselijk gozer was het. Hij speelde altijd op mijn gevoel, alles wat hij verkeerd deed, draaide hij om zodat hij altijd leek alsof alles mijn schuld was. Ook probeerde hij mij af te zonderen van andere mensen.

Iedereen staat altijd voor hem klaar. Mensen waar ik voorheen nooit problemen mee had, moeten mij opeens niet meer. Ook is dit iemand die niets zelf regelt maar alles een ander laat regelen. Hij denkt werkelijk dat hij mag blijven maar ik weet zeker dat hij moet vertrekken, want zijn reden van verblijf is veranderd en dat heeft hij niet doorgegeven. Nu denkt hij dat hij via iets anders hier mag blijven maar dat gaat hem niet lukken. Meneer is zijn huis aan het veranderen, veel nieuwe spullen aan het kopen, terwijl er door het IND nooit is gezegd dat hij mag blijven.

Meneer is zo arrogant dat ie denk dat er voor hem andere regels gelden. Reden waarom ik wil dat hij vertrekt? Omdat hij mij al maanden stalkt. Hij midden in de nacht aanbelt. Ik mijn bel er al weken vanaf heb moeten halen, omdat ik anders elke nacht wakker werd gebeld. Nu wil ik op de dag van zijn eigenlijke vertrek, mijn bel er weer op doen, want ik wil verder met het leven.

Meneer moet goed weten dat ik wel aangifte tegen hem ga doen, als hij mij weer lastig valt. Hij woont vlakbij mij en iedereen vindt hem aardig, maar ik heb een hele andere kant van hem gezien en ik weet dat ik op mijn hoede voor hem moet zijn. Ik heb werkelijk niemand die mij beschermt en moet er in de avond veel uit, in het donker dus. Zeer dom van mij.

Maar deze man had mij in zijn greep een paar maanden. Sinds een paar weken kom ik daar niet meer over de vloer en dat wil ik zou houden maar helaas woont hij vlakbij en heeft hij met iedereen die rond mij heen woont contact en komt hij daar ook over de vloer.

Weetje als hij hier toch nog mag blijven, dan ga ik verhuizen. Ik moet ook bekennen dat ik het hier ook niet naar mijn zin hebt maar hij is zeker ook een hoofdreden. Weetje ik ben iemand die zich nooit liet overnemen door andere mensen, maar deze man was het gelukt. Als ik zwanger ben houdt ik het kindje, hij moet vertrekken, walgelijke vent is het. Na 1,5 jaar kwam ik erachter dat ik zwanger was.

Vanaf de dag dat we wisten dat ik zwanger was begon de ellende. Geweld, intimidatie, bedreiging etc. Toen ik 20 weken zwanger was kon ik er niet meer tegen en ben ik bij hem weggegaan. Hierna werd alles heftiger, bedreigingen van mijn ouders, etc. Ik heb altijd meegewerkt aan omgang en die heeft 4 jaar altijd plaats gevonden. Nu kan mijn kindje praten en komen er vreselijke dingen aan het licht.

Mishandeling, fysiek en mentaal, maar nog erger seksueel misbruik. Nadat ik dit verhaal hoorde vielen er veel puzzelstukken op hun plek. Blauwe plekken, paniek wanneer hij zijn vader ziet, etc. Nadat ik deze verhalen heb gehoord heb ik mijn kindje thuis gehouden.

Vader was het hier niet mee eens en begon weer zoals vanouds met bedreiging en heeft nu een rechtszaak aangespannen. Er is intussen een officiële aangifte gedaan en zelfs mijn kindje heeft 2 dagen getuigd. Verdere getuigen worden op dit moment nog gehoord. Ik heb inmiddels 2 zittingen gehad en ik voel me zo vreselijk machteloos en niet gehoord want er is nu besloten dat er begeleide omgang moet komen en ik moet samen met mijn ex in therapie voor onderlinge communicatie.

Mijn kindje zegt iedere avond weer dat hij nooit meer daar naar toe wil en of ik hem dat kan beloven. Dit breekt echt je hart want je kan die belofte niet maken. Bjz laat ons in de kou staan, de rechter vond maar dat ik een slecht moment had gekozen om de aangifte te doen en ik sta er overal alleen voor. Nu weet ik dat er binnenkort weer een zitting komt en dat er dan een definitieve uitspraak genomen word.

Ik ben zo bang dat de uitspraak niet in het belang van mijn kindje is, maar voel me totaal machteloos want ik heb het niet in de hand. Geregeld loopt mijn ex hier door de straat om alles in de gaten te houden, hij schrijft anonieme brieven naar allerlei instanties namens buurtbewoners dat ik een slechte moeder ben etc.

Is er iemand die mij advies kan geven wat ik nog meer kan doen? Dit mag mijn kindje nooit meer overkomen. Het is al 2x gebeurt en dat 2x te veel. Ik ben echt ten einde raad en het voelt alsof ik mijn kindje niet kan beschermen. Waarom worden deze stemmen niet allemaal gehoord?

Vandaag mijn dochter van 12 blij dat ze nu voor het eerst toch echt gehoord mocht worden! En wat denk je? Toch verlenging OTS omdat ze volgens vader liegen en smoesjes verzinnen om er onderuit te komen. Een vader die zijn eigen kinderen voor leugenaar uitmaakt die komt er nog mee weg ook! In wat voor land leven wij? Mishandeld, verkracht, maakt niets uit want vader heeft rechten en daar staat BJZ voor.

Niet voor de kinderen, maar de belangen van de vader. Dit is de omgekeerde wereld echt waar! En moeders moeten maar hulpverlening zien te zoeken om alles te verwerken. Vinden ze het gek dat kinderen niet meer naar hun vader toe willen. Kan er niet over uit, wat is er gebeurd met de rechten van het kind?

Waarom niet hier in NL? Weet je wat mijn conclusie is? Alles draait om geld. Zonder BJZ geen inkomsten meer voor de rechters, advocaten etc. Dus dan maar BJZ te vriend houden, kost anders een baan. Veel belangrijker dan die duizenden stemmen van de kinderen.

Alles draait om geld en macht in deze wereld. Dit is hoe ik mij nu voel. Mijn kinderen zijn dubbel slachtoffer geweest, zijn zelf geslagen door mijn ex en mijn oudste dochter heeft vaak meegemaakt hoe ik in elkaar ben geslagen door mijn ex, haar vader. De kinderen worden gedwongen om te gaan met vader, is zelfs dwangsom aan mij opgelegd toen ik het niet meer over mijn hart kreeg als moeder om mijn kinderen huilend, krijsend en knijpend in mijn arm over te dragen aan vader.

Moet de deur maar achter hen dicht slaan, zodat ze zeker niet terug kunnen komen. Advies van de kinderrechter! Mijn kinderen zijn zonder toestemming van mijn ex behandeld bij een psychologe, omdat school aangaf dat er dringend hulp nodig was.

Vader verleende geen toestemming, toch gedaan. Daaruit kwam naar voren dat ze veel meegemaakt hadden en bang waren voor hun vader. Dit onderzoek is ingediend met de overige bewijsstukken foto's en email met ex mbt de mishandelingen , maar daar is niets mee gedaan.

Mijn oudste dochter van 12 heeft zelf aangifte willen doen bij de politie, maar omdat ze minderjarig was moest ik dat voor haar doen. Er wordt niet gekeken naar de bewijzen die er zijn, dat zou later wel komen Nu wordt mij dat verweten dat ik dat gedaan heb voor haar en dat ik zonder toestemming van vader hulp heb gezocht voor mijn kinderen.

De vrouw van de Raad voor kinderbescherming en de vrouw van Jeugdzorg kregen onder ons toezicht 10 minuten voor aanvang van de zitting het rapport onder ogen van de advocaat van mijn ex! Ze kenden mijn kinderen niet en het verhaal niet!!!

En dan toch daar keihard gaan zitten zeggen dat het toch echt gaat om een loyaliteitsconflict. Ik heb me nog beroept om een onafhankelijk onderzoek door een psycholoog in te laten stellen, om dan vast te laten stellen of het dan echt zou gaan om angst of loyaliteit bij mijn kinderen, maar is verworpen.

Communicatie met mijn ex verloopt per sms, zodat er geen dreiging en geen mishandeling kan plaatsvinden. Nu wordt dat gezien als slechte vorm van communicatie?! Ik doe er juist alles aan om spanningen voor mijzelf en de kinderen te voorkomen. Onlangs moest mijn oudste dochter haar vormsel doen en we liepen in een groepje naar de kerk. Ineens trekt de jongste mij aan mijn jas en begint keihard te huilen en te roepen Ik vroeg haar wat er was en ze wees naar de overkant waar mijn ex liep.

Kom mama, anders gaat hij je weer schoppen of pijn doen Ik heb haar toen apart genomen en gerust proberen te stellen en gezegd dat er niks kon gebeuren want er waren nu mensen bij ons. Toen droogde ze haar tranen en konden we verder lopen Men wil niet inzien wat voor impact het heeft als je zelf mishandeld en verkracht ben door je ex maar probeer dat maar eens te bewijzen en je vaak tussen hem en je kinderen ben ingesprongen om ze te beschermen.

Als je niets hebt waar naar toe te gaan, dan gebeurd het en wordt je in bedwang gehouden. Bang voor als je weg gaat wat er dan gebeurt.. Dan is het eindelijk zover en het gaat gewoon door. Er wordt niet gesproken over de mishandelingen of de dooruit voortvloeiende angst.. Makkelijk gezegd als moeder voor PTSS wordt behandeld door toedoen van haar ex en haar eigen vader. Nu gedwongen worden met hem om 1 tafel te gaan zitten om te leren praten Hoe gek moet het hier nog worden in Nederland!

Vinden ze het gek dat er allerlei rare verhalen op tv komen waarbij die instanties betrokken zijn.. Maar het ergste van alles: Waarom wordt er niet naar hen geluisterd, waarom krijgen zij geen inspraak?

Een kind van 8 en 12 weten echt wel wat er speelt en wat zij voelen hoor! Wat is dit voor land? Twee jaar geleden komt mijn dochter van toen nog 16 thuis met nieuwe vriend. Een Poolse jongen van 23 jaar. Geen dak boven zijn hoofd en geen werk dus zat hier al snel iedere dag aan tafel en sliep hier. Hij heeft een ex vriendin waar hij ook een kindje bij heeft.

Veel verhalen en blabla waar ik al vaak vraagtekens bij zette maargoed Vreselijk veel ruzies en dan vernielde hij weer spullen van mijn dochter knipte kleding stuk etc.. Werkte af en toe maar meestal na 2 a 3 dagen was er wel weer wat en zat hij weer zonder werk. November een arrestatie team valt mijn woning binnen, hij, mijn dochter en ik worden afgevoerd naar politieburo.

Mijn dochter en ik mogen na een uur weer naar huis maar hij moet blijven. Op het politieburo word mij medegedeeld of ik weet dat mijn dochter zwanger is ondertussen net 17 jaar. Nee dat wist ik niet dat wisten ze zelf pas een dag. Hij is opgepakt voor een woningoverval en inbraken. Heeft geen goed verleden naar blijkt en daarom ook dat arrestatieteam Jullie begrijpen dat ik mijzelf even flink op het hoofd heb gekrabt toen duidelijk werd hoe deze jongen echt was.

Mijn dochter wilde kindje graag houden en dat is juli dit jaar geboren. Hij is veroordeeld tot 4 jaar gevangenisstraf. Mijn dochter was hem al zat voor dat alles gebeurde en toen hij vastzat werd dat steeds erger, vooral ook omdat hij een vreselijke fantast is en zelf in al zijn verhalen geloofd. Zijn vader is bv al 2 keer doodgegaan en steeds weer herrezen en dat soort dingen.

En dan vooral vasthouden aan zijn verhaal als je hem ermee confronteerd dat je zijn vader in Polen hebt gesproken en dat hij springlevend is Ze heeft alle contact met hem afgekapt en we gaan niet meer naar de bezoekuren omdat we van hem walgen.

Hij heeft geprobeerd te ontsnappen om die kleine te ontvoeren want het gaat hem alleen om het kind en dan weer met een fantastisch verhaal dat wij gevaar liepen en hij ons wilde waarschuwen.. Bv wil je net zoals mijn ex alleen nog met politie over straat, ik ga mijn kind zien wanneer ik wil en ga zo maar door.

Ik heb geen levenslang en als ik vrij ben dan kom ik wanneer ik wil etc. Wij hebben de gevangenis gebeld en melding gemaakt en aangifte bij de politie gedaan. De politie kent dit heerschap zeer goed en heeft ons al gewaarschuwd dat het niet makkelijk gaat worden voor ons. Hij heeft een hele duistere kant. Nu de vraag hij heeft het kindje niet erkend, kon ook niet omdat hij vast zit.. Ze heeft mijn dochters achternaam. En hij is gestoord en gevaarlijk.

Hoeveel kans maakt hij op een omgangsregeling? Want dat wil hij gaan afdwingen. Als hij het gaat doen met hier inbreken en vervelen dan is de politie binnen 1 minuut ter plaatse maar wat als hij met advocaat naar rechter stapt? Mediator die aanhanger was van Irene Zwaan en direct allerlei passages opdreunde uit het boek 'de afwezige vader bestaat niet'. Voordat zij ook maar iets had gehoord riep ze dat mijn kind bij vader zou gaan logeren voor de weekenden.

Toen ik zei dat het als het aan mij lag niet zou gebeuren gaf mevrouw aan dat 'we dat nog wel zouden zien. Mijn ex tevens ook mijn eerste en enige vriendje en ik hebben 15 jaar een lange afstandrelatie gehad voordat hij eindelijk in december naar NL kwam. We hebben meerdere keren geprobeerd hem hierheen te halen, gewoon voor vakantie. Maar elke keer wanneer hij op gesprek moest voor zijn visum aanvraag werd het geweigerd. Blijkbaar vertelde hij heel wat leugens tijdens die gesprekken, als die uberhaupt plaats gevonden hebben.

Onze relatie is veranderd toen ik 3 jaar voordat ik zwanger werd iemand anders ontmoet hadin NL en mijn ex hier eerlijk over verteld heb toen ik op vakantie was bij hem. Hij werd heel agressief en heeft mij toen een paar keer geslagen.

Ik heb toen gezegd dat we er toen een punt achter moesten zetten, want slaan is VER over mijn grens. Hij heeft toen gesmeekt en gehuild en allerlei beloftes gedaan, ik heb gekozen hem te geloven en te vergeven.

Hij gaf aan dit achter ons te willen laten en te vergeven en te vergeten. In ben ik bevallen van onze zoon, hij kon hierbij niet aanwezig zijn omdat hij bij zijn visumgesprek heeft gelogen. Later dat jaar ben ik met onze zoon naar zijn thuisland afgereisd om te trouwen. We hebben toen een MVV aangevraagd op grond van gezinshereniging. Dit is gelukt en in kwam hij dus naar NL.

Dit heeft zo lang geduurd omdat hij het ticketgeld dat hem door zijn vader gestuurd was heeft vergokt en niet wist hoe dat te vertellen. Uiteindelijk heeft mijn moeder zijn ticket betaald.

Toen hij er nog geen week was ging het al fout, hij was constant ontevreden; "het was te koud", "hij miste zijn vrienden", "hij was niet gelukkig". Na al die moeite die ik gedaan had, het feit dat we een gezin hebben, getrouwd zijn etc vond ik het meer dan overdreven dat jhij dit binnen een week al kon vertellen.

Ik vond dat hij het geen eerlijke kans gaf. Hij besloot te blijven. Dit was het begin. Bij een discussie, begonnen omdat we naar iets op tv keken, vertelde hij me dat het helemaal niet de bedoeling was dat hij hier zou zijn.

Hij was namelijk nog steeds boos op mij voor het vreemd gaan en was van plan mij te straffen door mij zwanger te maken en dan nooit meer iets van zich te laten horen. Al snel kwam ik erachter dat hij belde naar zijn vrienden in zijn thuisland op mijn huistelefoon ik wist niet eens dat dat kon , hij belde ook naar zijn minnares op mijn huistelefoon.

Hij bezorgde me een telefoonrekening van over de €,-. Zijn minares begon ons te stalken op mijn huistelefoonnr en op mijn mobiel hoe komt ze aan mijn nr? Eerst wilde hij het in mijn schoenen schuiven, "ik was zeker weer de hoer aan het uithangen". Pas toen zijn minares begon te praten wanneer ze belde gaf hij toe, dat hij degene was voor wie ze belde.

Hij was letterlijk uit haar bed gerold om naar NL te vliegen. Ik wilde in relatie -therapie om te werken aan onze communicatievaardigheden.

Hij zag dit niet zitten. Eenmaal zijn draai gevonden werk, vrienden etc , ging het van kwaad tot erger. Hij begon steeds meer te blowen, te drinken, uit te gaan en dergelijke. Was totaal niet betrokken bij de opvoeding van onze zoon en weigerde mee te helpen op financieel gebied.

De ruzies werden heftiger, steeds agressiever en vaak ook geweldadig dit allemaal waar onze zoon bij was. In de zomer van escaleerde onze ruzie en maakte hij heel wat dreigementen mbt onze zoon. Hij probeerde hem uit mijn armen te trekken met de dreiging haar te vermoorden Omdat ik niet los wilde laten begon hij met zijn vuisten op mij in te slaan. Dit alles gebeurde voor de ogen van zowel mijn zoon als mijn moeder. De politie moest erbij te pas komen.

Ik wilde niet meer, ik was er helemaal klaar mee. Maar hij en familie hebben op mij ingepraat en hij was bereid om in relatie-therapie te gaan. We hebben 5 sessies bijgewoond en omdat hij daar zijn gelijk niet kreeg moesten we stoppen. Hij wilde zijn gelijk omdat hij terecht handelde als hij boos, geweldadig en dreigend werd.

Want ik was te mondig, brutaal, respectloos, een hoer en gevoelloos. We hoefden het helemaal niet te hebben over zijn geweldadigheid, zijn gebrek aan betrokkenheid bij de opvoeding van onze zoon of over het feit dat hij mij een SOA heeft gegeven als kado voor zijn vreemd gaan. Maart ging het weer mis. Een normaal gesprek liep totaal uit de hand. In alle tijd dat hij hier was en werkte heeft hij in totaal €,- bijgedragen, mijn vraag wanneer gaan we alles goed verdelen ezodat hij mee kan helpen.

Dit was teveel gevraagd en ik was uit op zijn geld etc Hij werd bozer en bozer en uiteindelijk weer geweldadig. Ik heb aangifte gedaan van huiselijk geweld. Hij heeft 2x een huisverbod gekregene en dit werd verlengd omdat hij begon te stalken. We hebben gesprekken gevoerd samen met de mensen van Steunpunt Huiselijk Geweld en Bureau Jeugdzorg onze zoon was er weer bij. Dit alles leidde tot niets, want hij was te emotioneel en wilde er niet over praten. Hij wilde alleen maar weer naar huis komen.

We zitten nu nog steeds in een proces voor de omgangsregeling en de scheiding. Hij is nu niet meer bezig met het goed te maken maar meer met zijn verblijfsvergunning behouden omgangsregeling etc Hij probeert mij zwart te maken bij de rechter via zijn advocaat. Alles wat ik zeg is een leugen en ik ben een slechte moeder, was een slechte echtgenote. Ik heb hem juist mishandeld, want ik beledigde hem altijd en betrok hem niet bij de opvoeding. Ook ben ik volgens hem meerdere keren met verschillende mannen naar bed geweest tijdens onze huwelijk.

Dit alles is maar een deel van alles wat er gebeurd is sinds ik aangifte heb gedaan. Bedreigingen dat ik mijn zoon nooit meer zal zien, want hij gaat hem vermoorden, mij vermoorden, mijn moeder vermoorden etc. Ik hoef niet te vertellen dat dit alles mij enorm stresst en deprimeerd. Ik probeer sterk te zijn voor mijn zoon. Voor hem moet ik blijven vechten. Mijn zoon staat onder OTS en hij wilt de omgangregeling aanvechten, op dit moment mag hij hem niet zien en wanneer dit wel mag wordt het onder begeleiding van de gezinsvoogd.

Ik heb zelf een dochtertje. Heb ook het gevoel dat het alleen om z'n papieren gaat want zorgen voor z'n gezin doet hij niet mee betalen aan rekeningen doet meneer ook niet alleen maar smoesjes en leugens aks ik over geld begin gaat hij door het lint! En ben ik net als jou alleen op zijn geld uit.. Terwijl ik heel goed voor m'n zelf kan zorgen! Het is en blijft een moeilijke situatie. Het liefst wil ik scheiden met dubbele gevoelens we hebben samen een dochter wil haar niet af nemen maar echt een vader voor der is hij ook niet!

Geeft haar harde kusjes zegt vaak tegen haar: Vind ik zo erg om te horen blijft smorgens tot laat in z'n bed liggen als ik naar m'n werk moet dus weg moet van huis dit alles doet heel erg veel met mij. Ik kan je vertellen word er gek van!! Weet niet wat ik moet wil scheiden naar durf niet omdat hij dan waarschijnlijk geen recht heeft op zijn Nederlandse nationaliteit wat meneer heel graag wil hebben!

Hij zegt dat ht niet om papieren gaat maar als dat niet zo is waarom doe je dan al deze nare dingen dreigingen en ben ook geslagen in het bij zijn van m'n dochtertje drinken over me heen kleding kapot getrokken denkt ook dat ik vreemd ga! Terwijl meneer nooit thuis is!! En 2 telefoons heeft en bijna altijd in zijn moeder taal spreekt door de telefoon waar ik niks van begrijp! Jij bent eruit gestapt echt goed dat he dat gedaan hebt!

Kon ik dat maar! Ik ben niet de enige dus: Dat ben ik nu niet gelukkig heb ik m'n dochter ouders en zusje waar ik veel van hou en die mij steunen! Maar weg gaan uit zich zelf doet meneer niet Jan nergens heen zecht hij waarschijnlijk alleen uit eigen belang z'n papieren waar meneer in mijn ogen eigenlijk geen recht op heeft hij verdient het niet om Nederlander te worden!

Wat hij mij en mijn familie geeft aan gedaan na alles wat mijn ouders en oma voor hem hebben gedaan geld geleend voor z'n visum ze wachten nu nog op hun centen wat meneer geeft geleend vanaf ! Op 19 jarige leeftijd werd ik verliefd op mijn ex-partner. Ik had nog geen ervaring met relaties en doordat hij 12 jaar ouder was keek ik ook enorm naar hem op.

Ik merkte wel dat hij soms wat excentriek en anders was, maar verder was hij goed voor mij. Hij had veel aandacht voor me en vroeg me na een jaar samen zijn om te trouwen.

Waarop ik dus ja zei en we gingen samenwonen en trouwen. Al snel, na een 3 tal maand, volgde zijn eerste woedeuitbarsting. Hier hield ik brandwonden en een gebroken pols aan over, ik was heel erg geschrokken.

Uit schaamte durfde ik niemand vertellen wat er gebeurd was, ik was bang om me belachelijk te maken ook, 3 maand gehuwd en al de scheiding moeten aanvragen Hij beloofde dat het niet meer zou gebeuren, maar het ging van kwaad naar erger. Ik besloot om het kindje te houden en ben terug bij mijn moeder gaan inwonen, ik wou niet dat mijn kindje in zo'n gezin zou moeten opgroeien.

Ondanks talloze pv's en doktersattesten uit het verleden werd aan mijn ex als vanzelfsprekend co-ouderschap toegekend. Mijn zoontje is nu 7 jaar en al die tijd al maakt zijn vader ons leven vaak tot een hel. Hij mishandelt mijn zoontje uit wraakgevoelens omdat ik bij hem weggegaan ben. Zo weet ik dat hij hem dwangvoedert en soms bijna verstikt, dit laat ook geen sporen na en geen bewijs.

Wel heb ik getuigenissen van mensen die reeds bij hem thuis dit gezien hebben maar de rechtbank doet niks. Hun enige antwoord is "Of je dat nu leuk vind of niet, hij is de biologische vader en heeft ook rechten. Mijn zoontje zal voor de rest van zijn leven getekend zijn door deze situatie en ik vind het zeer triest. Ik voel me erg machteloos want na 7 jaar procederen en bewijzen verzamelen merk ik dat co-ouderschap echt de Heilige graal geworden is en dat er letterlijk doden moeten vallen eer er hier vanaf geweken wordt, ik ben bang dat er hier door onnodige slachtoffers zullen vallen en veel kinderen hun onbezorgde jeugd ontnomen wordt En dat een kind niet wil dat doet er niet toe het moet er gedwongen heen en ja ze hebben geen onbezorgde leventje meer hun leven is verpest en ja en hier hebben zij ook last van wraak en ja de kinderen zitten ermee die gaan er aan stuk en niet de persoon waar het voor bedoelt is.

En instanties zeggen ja er kan wat gedaan worden als het te laat is mooi toch. Ik sta niet meer in voor de gevolgen en dat heb ik ook duidelijk gemaakt. Ik probeer de kinderen een vredig en veilige opvoeding te geven maar als de andere helft dat niet doet prima maar ik wil niet opdraaien voor de gevolgen.

Ik zie mijn kind achteruit gaan en zie dat het zwaar heeft maar ik kan niks doen. Ik wil je wel heel veel sterkte en kracht toewensen en hoop voor jou en jou ventje dat het snel beter mag gaan. En voor iedereen in deze situatie,s heel veel sterkte met alles!!! Ik ben een jaar geleden bij mijn ex weg gegaan. Vanwege mijn zwangerschap heb ik besloten mijn ex het voordeel van de twijfel te geven daar hij alle betrokkenheid ontkende en ik hoopte dat door de zwangerschap en zijn gevangenschap hij zou leren en daarna niet meer het criminele pad te belopen.

Een jaar later kon mijn ex met weekendverlofen, en ik had er vertrouwen in dat hij zijn lesje geleerd had. Hij zat nog in de gevangenis maar met meer vrijheid en zou begin vrijkomen. Ik besloot dat ik graag een 2e kindje wilde. Begin ben ik gaan samenwonen met mijn ex, ik was toen zwanger van mijn zoontje. Hij mishandelde mij zowel fisiek als verbaal, en ook ons dochtertje werd uitgescholden wanneer ze niet precies deed wat hij wilde.

Na de geboorte van mijn zoontje had ik hier genoeg van en ook daadwerkelijk naar de politie gegaan. Nu zijn wij bezig in het proces omdat de vader een bezoekregeling wil. Hij heeft mij vaker gedreigt dat wanneer hij de kinderen zou krijgen mijn leven een hel zou worden en ik mijn kinderen niet meer zou terug zien, ook is hij weer of nog steeds betrokken in de criminaliteit.

Ik zou nu heel graag informatie willen over de dingen die ik kan doen om mijn kinderen veilig te houden indien hij een bezoekregeling krijgt. Kan hij nu een paspoort aanvragen zonder mijn toestemming? Als mijn kinderen eenmaal in turkije zouden zitten zou het indien niet onmogelijk, jaren duren voordat zij weer in Nederland kunnen terug keren, dus alle informatie om dit te voorkomen is welkom!

Weet iemand waar ik dat kan terugvinden? Alvast heel erg bedankt. Ook ik heb n buitenlandse ex met een zware persoonlijkheidsstoornis en ook hier is er die dreiging. Als je echt denkt dat hij ertoe in staat is, hou je kind zover mogelijk bij hem weg!

Dit gaat alleen nog maar om eerwraak. En het lijkt erop dat het 'rechts'systeem idd discrimineert, namelijk ONS, de nederlandse moeder die er altijd voor het kind is. Sterkte meid, ook ik weet helaas hoe dit voelt. Ik zal hierover niet vertellen maar het was kort gezegd de hel. De machteloosheid waarmee je constant zit als allemaal vreemde mensen over het lot van jouw kind beslissen, zonder er eigenlijk ook maar één moer om te geven.

Ze beslissen in enkele minuten over het verdere leven van jouw kind! En daar moet jij mee leren omgaan. Constante angst, constante druk, constante emotionele chantage, een echte nachtmerrie die maar blijft doorgaan! Ik heb alles geprobeerd, alles om mijn kind daar weg te houden, maar het heeft niet mogen baten. Toen mijn kind niet wou gaan zijn ze hem met de politie komen halen en meegesleurd! Ik kon mijn kind horen roepen tot hij reeds ver weg was.

Dan sterf je binnenin. Waarom ik dit bericht schrijf is omdat we nu enkele jaren 'hel' verder zijn. De situatie is nog steeds dezelfde maar ik overweeg om nogmaals het gevecht aan te gaan.

Ik heb in de loop der jaren alles bijgehouden, politie interventies bij de vader thuis, ziekenhuisopnamens wegens huiselijk geweld van de nieuwe vrouw, getuigen in overvloed waaronder ook het schoolpersoneel die willen verwoorden hoe mijn kind aan zijn lot overgelaten wordt ginds, tal van berichten waarin de thuissituatie ginds zo erg was dat ik mijn kind moest gaan ophalen.

Ik heb in mijn ogen zoveel bewijzen waarom ik geen seconde rust heb als mijn kind ginds is, maar ik zeg in mijn ogen.. Dus nu zit ik met dit grote dilemma.. Ik ben zelfs bang dat hij hem nog liever iets aandoet dan dat hij zich erbij zou neerleggen dat ik ons kind heb en dat we gelukkig zouden zijn, want dat zou voor hem ondraaglijk zijn! Als iemand raad heeft of een mening.. Maar als ik iets wil doen, en het systeem laat ons weer in de steek, dan heb ik alles alleen nog erger gemaakt..

Tenslotte is de waarheid hard en uiteraard voor haatdragende vrouwen niet verteerbaar. Jullie verhalen zijn tranentrekkend en zeer waarschijnlijk van a tot z gelogen. De waarheid is in Nederland dat mannen tot op het bot geterroriseerd worden door vrouwen waarbij machtswellust en geldzucht de drijfveer zijn. Van gelijkwaardigheid is geen enkele sprake. Helaas zijn vrouwen vele malen intelligenter dan mannen die dit nog steeds lijdzaam ondergaan. Het belangrijkste machtsmiddel zijn de kind soldaten die zoals te doen gebruikelijk door de "moeder" volkomen geïndoctrineerd "niets" meer met hun vader te maken willen hebben.

Vaders die uiteraard wel goed genoeg waren om hun gehele leven te financieren. Daarnaast heeft de man natuurlijk "altijd de kinderen verwaarloosd, misbruikt en zich uiteraard vergrepen aan de vrouw". De doctrine van dit matriarchale systeem voltrekt zich nu al vele decennia als een etterend kankergezwel door deze maatschappij. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gehersenspoelde nazaten van deze dubbel X-chromosomale terroristen zich diepgeworteld hebben in diverse instanties in deze maatschappij w.

Van tijd tot tijd staat er weer eens een vader op die durft te strijden tot de dood er opvolgt, hetgeen uiteraard het bestaande beeld "bevestigd". Het wordt dan ook hoog tijd dat mannen zichzelf beschermen tegen deze terreur. Hiervoor zijn verschillende oplossingen.

Het afnemen van alle kinderen direct na de geboorte en de "moeder" tenminste 8 jaar laten betalen en "dood" treiteren met haar kind, waarbij het kind volledig geïndoctineerd en vervreemd wordt van de moeder is denk ik wel de meest effectieve. Tenslotte is dit exact dezelfde tactiek die de "moeder" nu ook volgt en deze blijkt zeer effectief. Aangezien ik geloof in het oud-testamentische "oog om oog, tand om tand" geniet deze methode de voorkeur. Indien de "moeder" daarna nog steeds probeert vaders hun kinderen te onthouden is standrechtelijke executie het overwegen waard.

Ik heb na 7 jaar terreur voldoende ervaring met vrouwen en hun geldzucht en machtsmisbruik. Alles heeft hierin de revu gepasseerd, diefstal, valse aangiften, negeren afspraken over omgang, pogingen om mij uit de ouderlijke macht te zetten, negeren door "moeder" van KG-uitspraak om omgang te hervatten, liegende politieambtenaren, liegende RvdKindermishandelingcriminelen, gillende OM-keukenmeiden, zelfs een taakstraf wegens het "vermeend" verwonden van een corrupte politieambtenaar die mij wilde aanhouden na een valse aangifte.

En dat terwijl ik hiervoor slechts 1 parkeerboete had in 40 jaar en 25 jaar een goede baan bij dezelfde firma heb. Het prototype slachtoffer dus want een echte vent maakt korte metten met dit soort aangelegenheden. Er is helaas maar 1 conclusie. Jullie zijn bijna allemaal hetzelfde en moeten gestopt worden. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Ik heb inmiddels alle giften aan kindvriendelijke instanties gestopt, alsmede alle giften aan instanties waarbij vrouwen ook meeprofiteren.

De rest van mijn leven zal ik alles doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt om te voorkomen dat mannen ten prooi zullen vallen aan deze terreur. Dus dames "be ware". Trouwens, Ik ben nog op zoek naar een lieve, trouwe, onbaatzuchtige en niet machtswellustige en geldzuchtige vrouw Ikzelf ga inmiddels al bijna 3 jaar van zitting naar zitting en heb slechte ervaringen met de RvdK en weiger mijn dochter en mezelf over te leveren aan het omgangshuis.

Stiefvader moeder en grootouders worden niet geloofd over hun observaties over hoe biologische vader naar mijn dochter doet en hoe slecht zij op hem reageert daarentegen wordt alles wat deze man beweert klakkeloos aangenomen. Het systeem staat toe dat hij mijn dochter en haar directe leefomgeving schade mag worden aangebrenen en het belang van een man met wie mijn dochter geen hechtingsband heeft en bij wie zij zich niet veilig voelt boven ales gaat. Belangrijke klachten tegen de Raad zijn gegrondverklaard , zowel door de directeur zelf als door de externe klachtencomissie maar de reactie is niet ' we moeten het onderzoek inderaad opnieuw doen', maar we zullen het in de toekomst beter doen.

Ondertssen bepaalt een rapport dat aan alle kanten rammelt, onprofessionaliteit, blinde vlekken, en het feit dat je als moeder al met achterstaat voor de rechter het leven van mijn dochter.

... KUTJE VERWENNEN SUF GENEUKT

Lesvianas love indias follando colegialas putas follando torbe mujeres maduras con sexo gorditas vídeos porno grati jinx maze ver videos hd tetas videos xxx x video videos porno gratis videos porno en castellano despedida de videos porno gratis animes porno gratis tias buenas desnudas actores porno en español gratis videos pornos gratis en español gordas porn free chicas espiadas mejores videos porno xxx mama bailey jay videos de folladas videos putasviejas video porno anal videos gratis porno gratis redporn chicas guarras follando porno tetas naturales actrices porno americanas ancianos follando sexo grati videos hd x videos gratis castin porno de chicas negros penes gigantes videos trios gratis lesvianas calientes sexo anal ferrara gomez xxx madres y sexo con rubias culonas pollas gigantes chicasguarras mejor video de mujeres negras enormes porno gorditas españolas striptease xxx maduros follando es.

con embarazadas tías cachondas porno gratis chicas gratis mujeres negras gordas desnudas videos gratis duro videos porno trio con viejas guapas desnudas los mejores videos putas video porno playa poorno videos porno español tias con abuelas putas lesbianas videos porno xxx sexo duro gratis de negros porno gratis porno maduras porno h follando pilladas por webcam xxx p gratis rubias pajas mujeres fallando maduras.

con gorditas hombres desnudos vidios pornos travestis follando por el culo polla transexual porno lesbianas amateur follando chicas porno españoles gratis sexo maduras videos sasha grey xxx gratis maduras gratis enormes porno jenna jameson videos bdsm follar gratis maduritas tetonas faking porno free videos porbo gratis videos xxx corrida sexo cam gratis amater lesbianas haciendo pajas femeninas casting porno videos porno latex porn tube ver vidios maduras follando culonas mamadas porno de madres pajas a su vecina cachonda porno gratis agatha vania vodeos xxx mujeres videos porno gratis putas videos porno duro xxx tube videos porno espanol ruvia19 travesti webcam videos hentai video porno toro pormo porno abuelas x video porno sadomaso vídeo porno porno actrices porno porno xx xxx videos x masajes maduras webcam xxx porn videos desnudos super mamada videos pornos xxx castellano follar madres madre video porno españoles xxx hentai porno gratis maduras gratis corridas de lesbianas follandose casting pornos travestis desnudas poprno milfs xxx follando con maduritas tetonas follando lesbianas viejas follando como follar videos de abuelas videos follando con madura nekane xxx español gratis travestis cordoba vieja tetona xxx negras grandes páginas porno porno gratis xxx porno completos porno nuria tetona masturbandose xxx videos xxx culonas porno secretarias rusas porno xxx amateur videos cunnilingus porn maduras porno duro chupadas de mujeres chicas haciendo pajas con jovenes sofia rose embarazada porno gey español petardash video mamadas gratis xxx tetas muy peludas videos amateur follando madre videos eroticos rubiad19 videos hentai video pormo porotube porrno gratis porno gratis vecina vídeos de travestis videos pornos de actrices porno travestis gratis de porno peliculas xxx tríos porno xx gratis en el fontanero tetas grande vaya culos lesbianas follando gratis gente haciendo pajas con monjas calientes viejas fallando masaje porno maduras porn videos porno español video porno maduras rubias 19 desvirgacion anal cunnilingus porn videos videos porno para parejas amateur españoles chicas guarrillas hombres peludos blanca nieves porno lisa ann hd free hd chicas caliente porno juegos porno gratis hd videos x gratis abuelas gratis abuela folla video de mujeres videos cortos porno videos porno gratis xxx chicos follando pollones castingcouch-x pono gratis porno zorras lesbianas españolas follando videos porno en español embarazadas tías cachondas chicas desnudad hd paginas porno 18 porno xxx gangbang videos porno madre despedida soltera porno romanticos sun porn hd maduras negras anal duro videos gratis abuelas coños eyaculando ancianas putas viejas chicas jovenes putas chupadas de gordas españolas videos xx maduras haciendo pajas a follar videos de madres porno anal extremo chica porno gratis xoxos peludos chicas fallando sexo duro chochos porno de eyaculaciones femeninas grandes maduras gratis rubias bdsm porn porno lesbianas maduras sexo viejos xxx webcam xxx gordas follando silvie deluxe xxx rubia española follando videos gratis fetichismo de porno tetas jovenes follando xxx maduras con porno de porno alexi texas anal videos porno besos mamando asia akira porno videos sadomaso porno lesbico forzada xxx videos videoa xxx sexo anal anal brutal intercambio de mujeres maduras embarazada el mejor video trio fetiche madura videos de sexo lesvico embarazada follando porno castings porno latina porno gratis videos de negros sexo hardcore se folla video porno videos de actrices xxx porno en grupo rubias cachondas maduritas x videos porno porn culos chicas lesvianas melanie monroe video sexo grtis follando japonesas chicas lesbianas negras cachondas porno de lesbianas en la exploradora porno gratis travestis follando web cam porno amateur vídeos porno sensuales viejas gordas desnudas trio videos videos gratis brutal intercambio de maduritas porn porno lesbiana porno casero interracial chicas chupando pollas enormes videos porno duro videos lesbicos gratis de negros culos follando videos cunnilingus videos eroticos gratis actrices xxx espanol ruvia19 travesti gratis gigi love sexo maduras follando vídeos de masajes eroticos putas porno gratis follando maduras porno xxx sexo gratis español porno xxx gratis negras porno pelirrojas sexo manga videos x maduras trans porn tetas naturales chochos porno secretarias tetonas negras x chicas folladoras dildos gigantes videos porno de parejas follando videos muy maduras gratis amateur español sonia baby follando tetonas chicos masturbandose videos pornos gratuitos follandose videos maduritas xxx maduras porn sexo con porno animado asiaticas rumanas xxx tias follando latinas videos porno gratis españoles travestis gratis porno gratis videos porno en coños peludos blanca nieves porno gratia teen anal porno en accion videos ver videos culonas xxx videos lesbianas pono gratis porn videos de guarras gratis corridas de casa videos hentai chicas comiendose el culo viejas vídeos eróticos gratis rubias bdsm videos de sexso gratis videos eroticos putas arabes xxx madura española maduras jinx maze ver porno videos porno gonzo porno gais follando transexual porno con tetas grandes tetas muy grandes videos porno pelirrojas follando en accion videos porno gratis españoles porno tranxesual videos de abuelas follando gordas xxx viejas muy putas gordas masage porno espa porno barbosa hardporn xvideos esperanza gomez porno se folla en español película porno free masage rooms ama de parejas porno italianas gang bang porno italianas gang bang grandes actrices porno de transexuales gratis fotos de gordas negras maduritas xxx sexo anal videos hentai xxx gratis películas porno español anastasia devine maduras sex porn 18 anal porno españoles gratis buenas xxx japonesas xxx gratuitos alexia texas follando rubias 19 vids porn videos lesvianas porno fuerte porno españoles putas porno pollas monstruosas peliculas porno casting español travestis desnudas porno videos de transexuales parejasfollando sexo duro mamas cachondas tias con viejos gordas sexo anal porn culos xxx videos porno viejas lesbianas viejas follan bisexual español hd videos porno españolas gratis fotos de enfermeras porno negras desnudas trio amateur viejos xxx milf lesbianas spanish porn tube porno real videos x porno intercambio de folladas lesbianas follando porno duro sexo xxx sex porn free porno gai pollas grandes porno falso porn videos porno interacial vídeos transexuales follando en la ducha pono grati videos porno de abuelas porno trio xxx sexo porno en castellano tetas naturales actrices porno español petardash video travestis ferrol playboy porno nekane xxx videos sexo gorditas peliculas porno gratis travesti tetas maduras videos jovenes ver peliculas porno lesvico gratis porno joven peliculas porno lesbianas follando sexo maduras vestidas y culonas xxx gratis en casa xxx amateur españa porno xx maduras follando con asiaticas anal vicky storm super porn videos maduras porno porno maduritas gratis mamadas corridasenlaboca tetas jovenes lesvianas videos de lesbianas mayores follando vídeos eróticos gratis españoles panties porn madura se corre en hd porno manga videos xxx videos porno zorras calientes videos pornos gratis videos porno cocina videos poeno español videos gratis videos porno español mejores paginas porno twink porno tarzan xxx voyeur videos xxx xxx vídeos porno de lisa ann maduras.

cumlouder video porno madre e hija porno gratis abuelas videos porno para mujeres corriendose follando lisa ann porno videos gratis orgia swinger trios amateur chicas guapas desnudas playa tetas naturales grandes videos culonas pollas gigantes videos porno preñadas porno bareback eyaculacion femenina mamada jinx maze lesbianas putas japonesas chicas follando actrices porno porno masage porno chicos follando poeno gratis follando mujeres alexis texas porno twink porno sexo conchas peludas follando muy porno erotico porno para parejas pilladas desnudas videos porno tias buenas desnudas viejas lesbianas españolas porno de putas squirt xxx natalia z mamadas porno trio putas modelos follando tetonas porno gratis gang bang porno juegos porno pelis porno gratis porno masaje maduras abuelas gratis video porno española follando pornstars tube porno gratis tias buenas pene enorme porno on line videos mujeres corriendose video videos porno paris hilton porn videos potno videos español gratuito porno abuela maduras travestis follando con madura se la cocina pornotube hd paginas pornos gratis super pollas gigantes chicasguarras lesbianas putas xxx viejas muy peludas lesbianas teniendo sexo grates rubias18 universitarias calientes parejas follando muizoras brasileñas porno casting español hd vídeos porno de polla madre y desnudas paja con amor videos pornos gratis de lesvianas melanie monroe videos pornos grstis xxmaduras peliculas porno española tríos phorno gratis xxx videos porno amater follando videos porno maduros follando joven nenas masturbandose trios gratis putas xxx sexotube mujeres tetonas peliculas porno maduras videos gratis en español hd porno videos porno viejas porno viejas foyando porno hd las mejores actores porno gratis videos porno manga porno sexo hd gratis webcam coumluder videos gratis videos pornos de videos porno eyaculacion femenina rubuas 19 sexo gratis chicos masturbandose xxx videos porno en playas nudistas porno maduras negras desnudas en alta definicion chicas porn free video porno gratis travesti ferrol gorditas travestis ferrol videos videos trabestis pajinas porno forzada xxx porno porno strapon porn videos porno gey videos porno latina porno pornstar famosas gordas gratis hd parejas porno pov xxx hd como locas culos videos trabestis porno tetas muy zorras peludas ancianas gordas follando videos porno gratis para chicas para chicas cumloude gordasputas corridas xxx videos porno madura pornogratis ver pelicula porno gratis de sexo jenna haze porno free porno grati jinx maze anal gratis video rita faltoyano arabes follando gratis videos gratis porno porn follando vodeos xxx nacho vidal en playas nudistas famosa follando madre despedida de xexo gratis beso negro videos porno gordas sexo xxx maduras xxx gratis videos de viejas muy putas rubias putas porno gat maduras xxx amater lesbianas petardas tube vídeos porno maduras sex porn video de lesbianas gordas videos porno clasic follando porno español de abuelas web cam amater español videos cuarentonas cachondas películas porno en español en fiestas videos de sexo grates rubias18 universitarias follando despedida de follar anime porn free streaming porn videos gratis anal hd porn abuelas gratis anime porn chicas comiendose el coño depilado quiero ver sexo duro peliculas lesbianas gordas xxx vídeos porno chicas rubias vanesa romero porn bree daniels videos xxx hd abuelas web cam gratis videos porno maduritas solo porno en castellano porno travesti ferrol videos gratis maduras muy porno pelirojas sexo latinas follando blancas cumlauder en hd follando cuarentonas xxx videos porno vieja tetona abuelas folladas duras videos gratis porno morenas videos lesvianas ver videos porno lesbianas españolas gratis chicas cachondas follando se folla a follar video porno gratis xxx negras enormes follando xxx hd porn videos porno h follando chicas folladoras spanish porn bree daniels videos gratis videos pornos de sexo peludas fetichismo de polla madre se masturba videos porno ancianas porno gratis españoles erotico video pormo pollas culonas y culonas y gordas enculadas video mamada trio amateur videos d sexo brandy aniston follar con embarazadas lesbianas tias corriendose los mejores tetas muy xorras ver vidios porno gratis en español exhibicionistas peliculas porno viejas gratis abuelas gratis videos gangbang rubias21 madura follando videos intercambios dibujos adriana deluxe tu porno duro xxx porno grati paris porn porno abuela chupa coños peludos chicas 19 pelis x bdsm tube videos pornos gratis maduras masage rooms orgias amater porno sexo gratis transexuales follar porno gratis videos españoles gratis gorditas porno gratis tetona joven peliculas pornos españoles xxx sexo con madura xvideos porno español porno pornstars tube hd porn videos porno descargar videos de lesvianas follando porno fakings xxx gratuitos mujeres maduras porno de videos de cumlouder porno amateur xl porno americano porno gratis en la calle porno asiatico latina xxx chicas mamando polla larga porno abuelas follando por dinero torbe jenna jameson videos eroticos pelis x pierre woodman videos trios amateur español tetonas y tetonas madura chicas amater coños peludos bideos xxx trios xxx tetas de negros pollones castingcouch-x videos pornos grati actrices del porno negras videos xxx porno xxx maduras animacion porno orgias gratis abuelas peludas nacho vidal en español sexo cumloader videos porno grtis gorditas x en español gratuito videos porno morenas maduras con maduras ver vídeos de parejas españolas videos de parejas amateur xxx videos porno viejas folladas torbe jenna jamenson las mas putas porno ver porno gratis travestis muy guarras chicas amateur hd xxx porno maduros videos maduritas porn xx potno gratis amateur tube chicas sexo transexuales gordos trio porno amater tube amateur cumloude videos gratis videos porno gratis videospornoxxx sandra milk rubia española follando en fiestas sexo anal maduras cachondas videos porno gratis negras putas mamando pollas grandes naturales videos cumlauder españa ancianas putas videos sexo asiatico latina xxx videos de lucía videos follando sexo videos pornos hd toro pprno follando duro videos porno gratis transexuales xxx videos x españoles porno gordas tetonas follando videos zorras swingers follando gordas alexis texas desnudos en espanol videos porno gratis pollas enormes videos bukkake peliculas porno tube porno manga porno twink sexo duro corrida anal gratis videos porno tias follando porno interracial videos de lesbianas lesbianas comiendo coño negras maduras caliente lesbianas besandose porno gratis fiesta porno x ver videos porno peliculas porno con tetonas porno amaters follando descargar videos caseros lesbianas follando follando ver videos abuelas morenas peliculas sexo con enanas porn madura embarazadas amateur video videos porno en la que se masturba cumlouder español trios mejores videos peliculas porno gratis porn hd vídeos porno gratis vecina cachonda porno videos grandes mujeres muy putas squirt xxx culos videos porno cratis parejas amater manga porno gratis lesvianas sexo duro porno casting porno pollas porno videos parejas calientes porno gratis sexo suave videos porno gratis maduras peludas videos de tetonas videos porno duro rubias videos pornos amater tube gordita follada xexo porno casting pornos españoles travestis sexo maduras ver videos cunnilingus porn abuelas peludas tarzan xxx pornp gratis videos porno español porn follada por no gratis porno rubias porno de porno twink porn videos travestis porno fuerte peliculas pornos gratis grandes naturales perfectas coños videos porno gei brooklyn lee maduras con descargar videos porno gratis coumlouder tetas grandes mujeres maduras tube pillados haciendo pajas femeninas anal hd embarazada porno trio streaming porn video porno de madres cumouder amater tube hombres masturbandose vieja follando rusas porno gratis porno italianas porno español porno homosexual peliculas gratis tias buenas desnudas vídeos de solteras follando peliculas x masajes eroticos putas pornoanal videos de sexo en tetas naturales porno con maduras mujer mujeres follando tetas perfectas peliculas porno cachas pelis porno videos travestis cuarentonas putas xxx tube nekane xxx voyeur videos porno intercambios de maduras videos viejas haciendo el coño mojado porno pelirrojas porno con potno gratis porno cratis maduras follando putas videos anal porno porno tube hd porn porno en castellano videos de folladas sexo latinas indias follando madre hija sexso gratis viejaspeludas videos sexo maduras xxx chicos guapos desnudos videos porno espanol ruvia19 travesti jaen videos porno de abuelas tetonas desnudas follando mujeres lesvianas gratis tetonas masturbandose desnudas porno xx porn porno xxx putas mamando penes videos pornos lesbianas muy calientes follando videos porno se folla a su hija sexo anal videos xxx maduras xxx videos eroticos vídeos porno de trios porno alemán pelis x video porno de porno de maduras tetonas interracial chicas amateur dibujos manga hentay porn videos xxx caperucita roja porno de lesvianas videos sexis porno espqñol universitarias calientes porno años lesbianas viejaspeludas porno en español de masajes porn videos gratis vidos porno gratis viejas haciendo pajas videos porno en español videos x de lesbianas pornstars hd xxx cumloader xxx sexo transexuales chicas muy peludos videos gratis culos xxx videos bondage video porno xxx sexo negro follando tetas grandes mujeres free hd tetas muy putas gratis porno trios mejores tetas muy zorras dunia montenegro tiffany star follados videos de españolas videos folladas porno vídeos porno morena follando muizoras amateur x putas cachondas follando webcams sexo anal duro anal vídeos de porno peludos hd porn videos xxx orgias de travestis sexo con enanos follando duro anal videos gratis sexo orgias forzada xxx maduras mature porn tube guarras gratis maduras x gordas y gordas gratis porno espanol videos trabestis pajinas porno de coños tia buena follando duro sexo lesvico gratis travestis negros videos lesvianas melanie monroe video madura tube hd tias desnudas vaginas abiertas videos pornos masturbacion videos culonas vasca follando tetonas videos porno animado asiaticas folladas sexo anal videos porno xxx tetas super pollas follando ver peliculas sexo con xxx vídeos eróticos peliculas xxx tias en español parejas calientes cunnilingus tetonas gordas maduras amateur señoras mayores chicas haciendo pajas a chorros videos de guarras chicas orinando sexo xxx grati tetas maduras con viejos tias buenas desnudas prno follar bien folladas videos porno travesti los mejores tetas grandes follando en la playa vídeos porno videos de viejas españolas follando video porno asiaticos maduras sexo anal videos sexo video porno viejas tias calientes videos porno de lucía super pollas descargar gratis de viejos xxx conchas peludas porno viejas gordas masagerooms porno latino amateur españa castin porno extremo chicas muy putas espanolas follando porno masaje ancianas putas arabes videos masajes videos porno en hd porn videos porno xxx videos gratis actrices porno gratis porno español porno japoneses tetona ver peliculas porno pene pequeño mujeres porno gratis webcam xxx videos porno vídeos porno españolas striptease porno pollas monstruosas pajas mujeres hermosas desnudas videos putasviejas video porno bisex follar madres madre porno.

con rubias desnudas paja xxx tetonas mujeres gordas enculadas video porn free porno tube osos vidios eroticos videos universitarias follando pollones seso gratis porno xxx tetas tias follando abuelas anal primera vez sexo maduras putitas calientes porno videos de lesbianas viejas muy grandes porno castingcouch-x moms xxx videos porno de lesbianas fetichismo pies jovenes follando gorditas porno duro videos mangas hentai hardcore hentay xxx sexo abuelas x maduras gratis videos porno xxx videos porno amateur follando tetonas videos pornos gratis videos de travestis porno maduras follando vidios porno español petardash porni gratis españoles abuelas haciendo pajas corridas de lesbianas viejas x supertetas viejos xxx gratis lesbico forzada xxx masage rooms orgias amater gratis manga hd bajar porno mamada videos porno abuelas amateurs follando videos caseros de gorditas xxx lesbianas nikki benz videos porno con vidios por culo porn porno.

GANGBANG EINDHOVEN SEX MASSAGE AAN HUIS

Met de schroevendraaier duwt u het raamrubber opzij, u doet het doekje ertussen, om niets te beschadigen en met het ijzerdraadje, hengelt u het pinnetje van de deur open'. Zegt de ene vriend tegen de andere: Komt 'ie een konijn tegen en vraagt: Tevens blijft mijn ex ons lastig vallen met mails, telefoontjes, achtervolgt ons en is heel vaak, precies rond bedtijd, aan voordeur komen rammen en zeer hard bonzen en slaan op de ramen, precies waar mijn zoontje slaapt. Pap, is mam o. Maar ze zijn elemaal nie naar agter geweest want kep den trap naar agter nie hoore krake. Maar de vogel wist niet dat er een poes op het muurtje zat.

Keihard genomen afzuigen lul