Gangbang avond afgebonden lul

Ik ben zelf 30 en mijn vrouw 31, mijn schoonzus is 5 jaar jonger dan mij, 25 dus. En ze heeft voor mij een heerlijk lichaam. Een lekker vol lichaam, daar hou ik wel van en vooral van haar heerlijke borsten. Een heerlijke stevige volle D-cup. Wat kijk ik daar graag naar. En kijken mag houd ik mezelf altijd maar voor en zolang niemand het door heeft is er ook niks aan de hand. Dus daar lag ik dan lekker in het zonnetje met mijn ogen dicht te denken aan het lichaam van Elaine toen ik mijn vrouw ineens enthousiast hoorde roepen “hier zitten we!

Ik keek om en zag Elaine met haar man, Dave, aankomen. Ze had een luchtig zomerjurkje aan over haar bikini en ik zag haar borsten al goed zitten. Ze kwamen naast ons liggen op de strandstoelen die we bezet hadden gehouden.

Ik keek tevreden toe hoe Elaine haar tas op de stoel naast die van mij legde. Ze bukte voorover om spullen uit haar tas te halen en haar stevige kont wees mijn kant op. Jammer dat dat zomerjurkje er nu nog over heen hing.

Maar dat jurkje ging al snel uit en er kwam een mooie bikini tevoorschijn. Het was een mooie witte bikini en het zag er heerlijk uit. Ik probeerde niet te opvallend te staren, maar die bollen die boven de bikini uitkwamen trokken mijn aandacht en niet alleen van mij denk ik.

Het leek wel of de bikini iets te klein was voor haar bosrten. Ze bolde heerlijk in de bikini en veroorzaakte daardoor ook een heerlijk decolleté. Hierna ging ze op haar ligbedje liggen en zuchtte diep “he he eindelijk vakantie tijd om te genieten”.

Mijn zwager sprong gelijk op en riep wie gaat er mee zwemmen. Mijn vrouw sprong gelijk op en wilde mee. Dat zijn de waterratjes, ik hou helemaal niet van zwemmen en mijn schoonzus ook niet dus we bleven met z’n tweeen liggen. Ik lag lekker op mijn rug en volgde de handelingen van haar terwijl ze de zonnebrand uit haar tas pakte en zich begon in te smeren.

Eerst haar benen en volgde hoe de handen de olie over haar benen verdeelde. Toen over haar buik, haar armen en toen kwamen die stukken uitstulpend vlees aan de beurt.

Ik zag haar borsten heen weer schudden onder haar smerende bewegingen. Hmmm wat zag dat er lekker uit. Ik voelde me helemaal lekker toen ze met haar hand tussen haar decolleté verdween om dat gebied ook in te smeren.

Voor het teken om op mijn buik te gaan liggen want ik voelde wat zwellen in mijn zwembroek. Maar ik was nog niet omgedraaid of ze vroeg of ik haar rug in wilde smeren. Ik wachtte tot ze op haar buik ging liggen, maar dat deed ze niet ze ging alleen achterstevoren op de stoel zitten en keek mijn vragend aan.

Nee nee zeker niet kraamde ik snel uit. Nou kom op dan. Ik stond op en voelde mijn zwembroek uitzetten, ik keek snel en zag mijn erectie duidelijk afsteken in mijn zwembroek. Ik probeerde snel achter haar te gaan staan maar ik zag haar ogen al op mijn kruis gericht staan, maar ze zei er niks van gelukkig. Ik liet wat olie op haar rug vallen en begon haar in te smeren over haar schouders.

Terwijl ik naar beneden keek naar schouders keek ik zo tussen die 2 heerlijk tieten in. Helaas bukte ze wat met de bedoeling dat ik beter bij haar rug kon natuurlijk en dus smeerde ik haar verder in over rug. Klaar zei ik en liep weer naar mijn stoel toe. Ze draaide zich om en keek weer naar mijn kruis waar tot mijn schaamte zich nu echt een tent in aftekende. Zal ik jou rug ook even doen vroeg ze?

Ja graag zei ik terwijl dat niet echt nodig was want het was een half uur geleden nog gebeurt. Ze zette haar knieen langs mijn lijf en ik voelde haar billen tegen mijn benen drukken totdat ze voorover boog om bij mij schouders te kunnen.

Plotseling fluisterde ze in mijn oor “heb je die stijve door mij? Ik schrok me dood door de vraag en hakkelde wat. Maakt niet uit hoor ik vind het een compliment. Dave roept alleen maar de hele dag dat ik moet afvallen. Nou van mij niet hoor zei ik, ik vind dat je een mooi lichaam hebt.

Ja dat merk ik zei ze lachend. Lang geleden dat ik een compliment gehad heb zei terwijl ze rustig doorging met smeren over mijn rug naar beneden. Ze had haar handen nu in mijn zij en bleef daar wat hangen. Ineens voelde ik een hand langs mijn buik in mijn zwembroek glijden.

Als versteend bleef ik liggen, wat deed ze nu. Voor ik het goed en wel door had voelde ik haar warme hand om mijn pik sluiten. Ik keek om me heen maar niemand lette op gelukkig.

Ze maakte korte trekkende bewegingen, maar dat ging natuurlijk lastig omdat ik mijn buik lag. Probeerde wel een beetje omhoog te komen maar dat ging niet echt soepel. Plotseling schoten haar handen weer naar mijn rug en al snel bleek waarom onze beide partners kwamen er weer aan.

Ik voelde mijn pik kloppen in mijn zwembroek ze had me zo geil gemaakt. De rest van de stranddag verliep gewoon normaal en tegen 5-en besloten we naar huis te gaan met z’n 4-en. Zoals altijd na het strand gingen we even op bed liggen en wat relaxen tot het etenstijd was.

Na een halfuurtje of zo ging de telefoon op onze kamer en nam ik op. Het was Elaine, “kom je even langs we moeten praten”. Ok is goed ik kom er aan. Mijn vrouw lag al bijna te slapen en half slaperig vroeg ze wie het was. Je zus heeft hulp nodig bij iets zei ik. Oh ok tot straks.

Ik liep naar de kamer naast ons waar daar sliepen hun en klopte op de deur. Ze deed deur open en ik zag dat ze nog steeds in haar bikini liep. Ik liep achter haar naar binnen en we gingen op het balkon zitten.

Dave is even met mijn pa naar de speelhal dus ik dacht dan kunnen we even praten over vanochtend op het strand. Sorry dat ik deed wat ik deed begon ze. Ik ben niet meer gewend om zulke complimenten te krijgen zei ze. Hoe bedoel je zulke complimenten?.

Nou dat een man een spontane stijve krijgt als ie naar me kijkt. Dave toch wel neem ik aan? Nou spontaan echt niet hij vind me te dik. Je bent toch niet te dik zei ik, je bent lekker vol das heerlijk! Ze bloosde lichtjes en giechelde dank je wel. Je hebt alweer een stijve zei ze terwijl ze naar mijn kruis keek. Vind je het gek met zon bikini weerkaatste ik. Ze stond op en ging voor me staan, ze bukte voorover en ik zag haar tieten in de bikini hangen.

Dus dit vind je wel lekker om te zien zei ze zachtjes. Ik kan je niet meer laten zien zei dat vind ik te ver gaan als je me naakt ziet. Maar ik wil wel iets voor je doen. Ga maar met je rug naar me toe staan en niet omkijken. Dit deed ik natuurlijk gelijk want ik was zeer benieuwd wat ze in petto had. Plotseling zag ik haar bikinitopje voor me op de grond vallen. Ik wilde gelijk omkijken, maar ze hield me tegen.

Nee nee zo blijven staan anders gaat het feest niet door. Ze pakte de rand van mijn broek vast en trok hem langzaam naar beneden, mijn pik sprong als bevrijd naar voren. Ik hoorde haar zachtjes kreunen achter me. Toen kwam ze tegen me aan staan en voelde ik haar grote borsten tegen mijn rug drukken.

Hij begint ondertussen haar billen te kussen en voor zover ik kan zien tussen haar billen te likken. Op of langs haar string, ze vindt het in elk geval lekker, want ze moedigt hem aan. Geil geworden door haar minnaar en de blik op mij, het zielige naakte hoopje hubby aan het voeteneind, kreunt ze dat het lieve lust is. Ze moedigt hem aan en begint me te vernederen. Langzaam beweegt hij zijn pik weer uit haar kut en stoot hem er weer in.

Zo neukt hij haar, met lange, langzame halen. Precies zoals ik ook altijd graag doe. Alsof hij die gedachten in mijn ogen leest zegt hij. Hij pakt mijn vrouw bij haar billen en neukt haar in een genadeloos tempo. O, wat is ze mooi als ze geniet. Warmte en trots voel ik opwellen. Net als het voorvocht, mijn pik staat ook stijf van de opwinding.

O, Ze zijn ook zo mooi samen, en super geil! Laat me die hete staaf van je voelen. Laat hem eens zien hoe hij neuken moet, hij heeft werkelijk geen idee, dat zielige mannetje van me.

Jaaaaa, ga door, harder, lekker, hmmmm, harder”. En hij begint ook te wennen aan zijn rol en aan mijn aanwezigheid, want hij begint ook mijn kant op te roepen. Zo neuk je jouw vrouw! Dit is een goeie beurt. Let nou op, sukkeltje. Je kan dit lekkere vrouwtje dit toch allemaal niet onthouden?

Hij haalt langzaam zijn pik uit haar kut, hij glanst en glimt van het vocht. Hij draait haar op haar rug, legt een kussen onder haar billen. Hij buigt voorover en zegt “hmmm, heerlijk, de geur van een natte, geile kut! Hij komt omhoog en kijkt mij aan. Henk richt zich tot mijn vrouw: Na een paar flinke halen, haalt Henk zijn pik uit mijn vrouw haar kut en komt hij op zijn knieën over het bed naar de rand.

Daar zit ik, vastgebonden en hulpeloos terwijl die man met zijn grote pik op weg is naar mij. Waar wacht je nog op, waardeloos stuk vreten? Voorzichtig ruik ik aan zijn pik. Ik herken de lucht, maar ook niet, het is vermengt met zijn geur. Het stoot me af, maar het windt me zo ontzettend op. Ik snuif, en steek voorzichtig mijn tong uit om hem te proeven.

Zijn glibberige pik is sappig van het vocht, en dat vermengt met de geur, maakt me ondanks mijn positie opgewonden. Die heeft wel een beetje een lekkere dikke pik verdient.

Vind je ook niet? Mijn lippen gaan verder uit elkaar en zijn pik glijdt langzaam in mijn mond. Verder en verder, tot ik begin te kokhalzen. Ik wil terug trekken, maar hij pakt mijn hoofd met zijn handen vast en begint te pompen. Ik heb het je vrouw al geleerd. Nu leer ik het jou ook, geile slet”. Het maakt me erg geil en ik begin verwoed te pijpen en probeer niet te kokhalzen.

Mijn vrouw bemoeit zich er nu ook mee, ze moedigt me aan, die schat. Je bent toch niet vies van zo’n lekkere pik? Die is toch duizend maal beter dan die dildootjes die je verstopt hebt? Kom op, laat me eens zien hoe lekker je het vind. Ik moet het haar nageven, smaak heeft ze wel. Na een paar minuten, die mij veel te kort leken, zegt hij: Slierten slijm blijven eraan plakken, hij schuifelt terug naar haar, voelt even of ze nog nat is en duwt zijn harde pik weer in haar kut.

Hij kust haar wild en begint te stoten. Zij beantwoordt hem door haar benen over zijn billen te leggen en hem zo nog harder naar binnen te duwen. Gelijk in cadans, zie ik ze harder en harder neuken. Ik hoor haar ook kreunen en praten, ze moedigt hem aan.

Ik heb haar nog nooit zo luid gehoord. Hij kreunt ook en langzaam zie ik wat zweetdruppels ontstaan. Terwijl ik dit bekijk, voel ik de touwen om mijn polsen en het kloppen van mijn pik. Ja, ik ben echt geil, ook al schaam ik me enigszins voor mijn gevoel.

Is het normaal dat ik hiervan opgewonden raak? Mijn gedachten worden onderbroken door mijn vrouw die luid gillend klaarkomt. Henk stoot nog een paar keer, gromt, gooit zijn hoofd naar achteren en op dat moment roept mijn vrouw: Nee, niet zonder condoom haar volspuiten, denk ik, maar ja, het gebeurd toch. Na een paar laatste schokken, haalt hij zin pik er weer uit en kijkt me aan. Geeft me een knipoog en zegt: Zag je hoe hij pijpte?

En hoe hard zijn lul nu is? Dat is toch hartstikke onveilig en vooral vies? Dus ik zeg nog: De weeë smaak van sperma, vermengt met kutsap, smaakt eigenlijk niet eens zo heel vies. Eigenlijk maakt het me wel geil, ook al walg ik ervan. We gaan nu eens wat lol met jou hebben” zegt Henk en hij trekt zijn pik uit mijn mond.

Werd ie nou zachter of juist alweer harder door mijn gezuig? Geen idee, maar echt veel tijd kreeg ik niet om erover na te denken. Mijn polsen werden losgemaakt. Ik volg zijn orders op en ga liggen.

Ga maar zitten” Mijn vrouw luistert ook naar hem en hurkt boven mijn gezicht en gaat met haar kut zo’n tien centimeter boven mijn gezicht hangen. Druppels sperma lopen langzaam langs haar schaamlippen naar beneden. En vlug een beetje! Ik kreun, terwijl op dat moment mijn vrouw haar kut op mijn mond neer legt. Ik kokhals, walg van mezelf, maar voel me ook opgewonden en blij.

Blij dat ik haar ook mag likken. Stom, maar ik voel me best gemotiveerd en begin haar grondig te likken. Waarbij ik ook regelmatig even over haar klit lik.

Henk ziet dat en roept: Hij moet van haar weten dat ik dat lekker vind, want hij doet het nog een paar keer. Mijn vrouw moet zich wel heel lekker voelen, want ze begint langzaam met haar heupen op mijn likbewegingen mee te bewegen.

Ze begint zowaar ook te kreunen en dat windt me nog meer op. Henk heeft ondertussen mijn benen iets uit elkaar gedaan. Ik voel dat hij mijn pik en ballen begint af te binden. Hij vraagt aan mijn vrouw: Ik hoor een klik van mijn koffertje en een goedkeurend gemompel, gevolgd door een vinger met glijmiddel die mijn kont invet.

Ik zie niets, mijn blikveld word nog steeds volledig gevuld door de kut van mijn vrouw die op mijn tong ritmisch heen en weer beweegt. Wat ik hoop, wordt waar. Ik voel een buttplug in mijn kont glijden. Hij heeft mijn opblaasbare buttplug gevonden! Terwijl ik dat denk hoop ik. Ja hoor, ook de vibratie zet hij aan! Een heerlijk gevoel maakt zich meester van mijn kont, terwijl de heerlijke kut van mijn vrouw al mijn andere zintuigen bezig houdt. Henk komt over mij heen staan en blijkbaar is mijn vrouw hem weer aan het pijpen geslagen.

Dat dit haar enorm opwind voel ik door de toename van kutsap op mijn tong, lippen en neus. Ze kreunt en kreunt, en ik begin haar nog wilder te likken.

Een orgasme bouwt zich op en ik voel haar clit kloppen op mijn tong. Nog een paar kreunen en het orgasme zakt weer weg. Mijn afgebonden pik klopt nu ook als een gek, terwijl de opgeblazen plug in mijn kont flink trilt.

Ik ben geil, zo verschrikkelijk geil. Als mijn vrouw van mijn gezicht af gaat, zie ik dat ze Henk’s lul alweer stijf heeft gekregen. Tot mijn eigen, stomme verbazing hoor ik mijn vraag: En vervolgens gaat hij op zijn knieën naast mijn schouders zitten. Ik zuig nu dat het een lieve lust is, want ik hoop hem te overtuigen dat ik zijn pik ook graag in mijn reet wil voelen!

Terwijl ik hem pijp, voel ik de lucht uit de buttplug lopen en het trillen stoppen. Blijkbaar is mijn vrouw nu tussen mijn benen in de weer. Ze trekt de buttplug er met een vloeiende beweging uit. Ik zie niks, alleen Henk's buik en gladgeschoren lul, tot zover die niet in mijn mond zit dan. Ik voel weer wat glijmiddel op mijn hunkerende reet worden aangebracht.

Mijn kont zuigt de vinger van mijn vrouw haast naar binnen, zo gulzig. Hij beweegt zich naar beneden, geeft een goedkeurende kneepje in mijn harde pik, die nu klopt als een gek. Hij schuift een kussen onder mijn billen en zegt: Langzaam, maar doeltreffende duwt hij hem erin. Met lange halen begint hij me te neuken. Ik weet van geilheid niet waar ik blijf. Tot mijn vrouw zich op mijn borst neervlijt. Haar hand gaat naar achteren, ze pakt mijn lul en schuift langzaam over mijn buik naar mijn middel.

Haar kut is nog steeds kletsnat, want ze glijdt zo over mijn pik naar binnen. Met haar gewicht op me en de lul van Henk die mijn reet neukt, kan ik moeilijk bewegen. Wat haar er niet van weerhoudt, om op en neer te gaan met haar heupen.

Ik ben zo geil dat ik binnen een paar tellen luid gillend in haar klaar kom. Ik lik mijn eigen zaad, dat toch weer anders smaakt uit haar kut, terwijl Henk als een machine mijn kont aan het neuken is. Ik weet niet wat ik geiler vind, maar ik voel me op en top gebruiksslet. Na een paar minuten likken, haalt mijn vrouw een vinger tussen haar schaamlippen door en zegt ”Netjes gedaan, schat.

Samen maken ze me los. Ik moet van het bed af en mag weer aan het voeteneind plaats nemen. Henk haalt de condoom van zijn lul waarmee hij mij blijkbaar heeft geneukt. Hij zet mijn vrouw op handen en voeten op het bed, zodat ze mij kan aankijken en bestijgt haar van achteren. Wat volgt is een neukpartij van, voor mijn gevoel, minstens een half uur. Wat kan die man het volhouden zeg. Mijn vrouw komt luid kreunend klaar.

Nog wel twee of drie keer. Of was dat een heel langgerekt orgasme? Na een hele tijd begint ook Henk te kreunen, zijn volgende orgasme komt eraan. Vlak voor hij komt, trekt hij zijn lul uit haar en glijdt met zijn lul tussen haar billen. Stevige klodders stromen uit zijn pik, op mijn vrouw’s rug. Dat ziet er zo toch weer heel anders uit, dan in slierten stromend uit een sappig kutje, denk ik nog.

.. Hij begon zwaar te hijgen en begon hard te kreunen met lange halen spoot hij haar vol. Ik hoor haar ook kreunen en praten, ze moedigt hem aan. Ze legt haar hoofd op het matras en kijkt mij aan. Mijn man mag natuurlijk nergens van weten. Deze man had niet veel nodig, ik hoorde het soppen en voor ik het wist zag ik zijn billen verkrampen, hij spoot haar vol. Het was onwennig echt zo raar, of je iets hebt gedaan wat niet mag.

Ik zoek shemale klaar pijpen

kasisi.org slet-aangeboden-ruige-sex-t-heem Mooie Dames Naakt Reviews Of Dating. 1 sep Een hand omvatte mijn lul en de ander begon zachtjes mijn ballen te masseren. Toen begon ze me heerlijk af te trekken. Ze begon rustig, maar. Helse pijn als er een enorme vuist in zijn kont gaat en z`n lul wordt afgebonden. Op een avond stelde ze voor verder te gaan, we hebben dat gedaan en een man Ik liep verder de gang in en kon maar niet wennen aan het donker. Ik zag hoe ze haar kut richting zijn lul probeerde te duwen, maar hij deed er lang over.

Sexdate amsterdam sex nijeveen